2777
2789
عنوان

خیانت

167 بازدید | 17 پست

دیشب رلم ک شیرینی خورده هم هستیم خانواده ها میدونن ساعت شش زنگم زد گفت نمیری بیرون گفتم ن من ی لحظه ی حسی بهم گفت ک با کسی میخواد بره 

منم زنگش زدم جواب نداد پیام دادم جواب نداد هی زنگ زدم ی بار جواب داد صدا آهنگ زیاد کرده بود بعدم گفت با دوستمم خدافز مثلی ک با من میاد بیرون با دوستاش حرف میزنع با منم اینجوری حرف زد بعد هی زنگ زدم نیم ساعت بعدش جواب داد گفت من تو سوپریم با رفیقمم گفتم خب بگو رفیقت ی چی بگه گفت ن تو ماشینه فلان ویسار قطع کرد گوشیشو خاموش کرد تا یک ساعت بعدش برگشت گفت از لج تو گفتم اینجوری من با کسی نبودم اینجور اونجور منم وقتی رفتم پیشش گفتم گوشیتو بده نداد بعدشم زنگ خورد قایم کرد گوشیشو بعدشم خاموش کرد گفت شارژم تموم شد 

منم انگشترش دستم بود دادم بهش اومدم خونه خیلی حس بدیه دلم میخاد ببینم اون دختره کیه ک سه سال دوست داشتن منو فروخت ب اون 🙂

البته که حس خانوما اینطور مواقع خیلی خوب کار میکنه

اما به نظرم تا صد در صد مطمئن نشدی و با چشمات چیزی ندیدی تصمیم جدی نگیر 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببخشید استاتر

دوستان من باردارم خونم خیلی کثیفه به زور نصف اتاق رو تمی. کردم بعدش هم کلی بالا آوردم چون چیزی نخورده بودم

مادرم میگه بیاد کمک آشپزخونه رو تمیز کنیم

دلم نمیاد بیاد زحمت بکشه

بنظرتون قبول کنم بیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئن باش خیانت میکنه شک نکن 

رابطتت رو تموم کن تا وقتی که ازدواج نکردین البته اگه رابطه نداشتین 

اگرم داشتین که بازم تموم کن چون بعد ازدواج بدتره

دعا کن که زودتر فهمیدی 

ببخشید استاتردوستان من باردارم خونم خیلی کثیفه به زور نصف اتاق رو تمی. کردم بعدش هم کلی بالا آوردم چ ...

خودت نمیتونی تصمیم بگیری؟؟؟

من باشم قبول میکنم دیگه همیشه که اینطور نیست

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

حتماارزششوداشته😃😃😃😝عمه جونم تو اصلا دیدی دخترباشه؟الکی غیبت نکن مغزخودتودرگیرنکن

اگر برای هر باری که به تو فکرمی کردم، شاخه ای گل نصیبم میشد، می توانستم تا ابد در باغ قدم بزنم.