2777
2789

شوهرم خیلی ولخرج چند میلیونی پول میده وسیله برا خودش میخره مثلا چیزایی ک علاقه داره. برا منم خرج میکنه کم و بیش ولی مثلا مادرش میخاد بره عروسی پول کادویی ک مادرش میخاد بیاره هم این میده. وقتی خونه مادرش اینا دعوتیم چون باباش کارگره شوهر من خرید میکنه

حتی این سری پول تعمیر ماشین داداشش هم شوهرم داد

حالا پول البوم عقدمون و میگه قبل عیدی ندارم بهش بدم منم عصبانی شدم هی عکاسه پیامم میده چند بار اودم بهش بگم برا چیزای دیگه ک پول داری حالا چیزایی ک من میگم نداری هی گفتم ولش کن بحث پیش میاد فعلا چیزی نگم نمیدونم چطوری رفتار کنم و چی بگم بهش

ببخشید استاتر

دوستان من باردارم خونم خیلی کثیفه به زور نصف اتاق رو تمی. کردم بعدش هم کلی بالا آوردم چون چیزی نخورده بودم

مادرم میگه بیاد کمک آشپزخونه رو تمیز کنیم

دلم نمیاد بیاد زحمت بکشه

بنظرتون قبول کنم بیاد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید استاتردوستان من باردارم خونم خیلی کثیفه به زور نصف اتاق رو تمی. کردم بعدش هم کلی بالا آوردم چ ...

بله بیاد. تو بارداری کار نکن. چند ماهته

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

ببخشید استاتردوستان من باردارم خونم خیلی کثیفه به زور نصف اتاق رو تمی. کردم بعدش هم کلی بالا آوردم چ ...

اره چرا که نه اشکال نداره منم باردارم امروز یه حیاط شستم کلی کمرم درد گرف شوهرمم کمک نمیکنه ولی مامانم تا ۵ ماهگی که ویار داشتم کلی زحمت کشید چون نمیتونستم غذا درس کنم

وا بنی چیمادرته دیگمادرت کمک نکنه کی بکنه؟؟

آخه شوهرم کمک نمیکنه طلبکارم هست همش 

بعد خانواده اینا باهاشون تو یه ساختمونیم همش منو بردن واسه کمک یبار اومدن کمک اونم دعوا راه انداختن

اگه جونه و میتونه چرا ک نه منم مامانم ی سری قبل زایمان دخترم اومد ی سریم پارسال اساس کشی داشتم

ولی دیگه دلم نمیاد دستاش پاهاش دردمیکنه

بگو عزیزم پس خودت با عکاس هماهنگ کن 

بعدم کم کم بگو باید پس انداز کنی و بفکر زندگیمون باشی و ولخرجی رو کنار بزاری و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه