2777
2789
عنوان

ریزش مو

266 بازدید | 9 پست

من قبلا خیلی خیلی موهام کم می ریخت ی ریخت می رفتم حمام میومدم سشوار می کشیدم پنج یا شش تا تار مو می ریخت از سرم الان پسرم رفته تو پنج ماه فقط هم شیر خودمو می خوره  از سه ماهگیش به بعد موهام شروع کرده به ریزش هرچقدر هم که می گذره بدتر می شه ، انقدر موهام می ریزه کل خونه شده موهای من خدا نکنه شونه کنم دیگه هیچی 

چکار کنم ؟ به نظرتون علتش چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1479603/کم-پشتی-مو

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مشکل از ویتامین های بدنته... به بچه شیر میدی یه سری از ویتامین های بدنت ممکنه کم بشه باید زیر نظر دکتر مکمل مصرف کنی
کم خونی، کمبود ویتامین d، پایین یا بالا بودن زینک، بهم ریختن هورمون ها و خیلی عوامل دیگه ممکنه باعث ریزش مو بشن... فقط کافیه بری دکتر یه آزمایش بدی ببینی چی باعث این ریزش شده و قرصش رو مصرف کنی

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

برو تو این تاپیکی که گذاشته ام کاری که شیوانا گفته رو انجام بده اگر نتیجه گرفتی برای منم دعا کن 😊

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چ جالب من میخاستم ی تایپیک با همین عنوان و توضیحات بزنم 😕 منم پسرم چهارماهش تموم شده از یک ماه پیش شروع شد و هی داره بیشتر میشه شونه ک بزنم اگ روزی ده بارم باشه هر دفعه کلی مو میریزه خونه ک نگو وحشتناکه هر جا رو ببینی ی چپ مو افتاده حالم بده دارم کچل میشم عملا قرص اهن هم میخورم

میشه برای سلامتی پسرم  صلوات بفرستین 🌹🌹🌹

از این تاپبك خیلی ها نتیجه گرفتن وعالی شده