2777
2789
عنوان

به نظرتون وقت از پوشک گرفتن پسرمه؟

128 بازدید | 10 پست

پسرم دو سال و یه ماهشه، تازگی نمی زاره پوشکش کنیم، برای خودش باز می گرده تو خونه اگرم بخواد جیش کنه میگه پوشکم کن! یعنی با دستش پوشک رو نشون میده خودشو نگه میداره به نظرتون از پوشک بگیرمش؟

من کارمندم از صبح پیش مادرمه، چه جوری از پوشک بگیرمش؟

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خودش داره خودشو از پوشک میگیره

خودتو اذیت نکن

فقط گاهی اگه پوشک برای جیش خواست بگو بیا بریم توالت اونجا کارتو کن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره الان بهترین موقع واسه از جیش گرفتنشه خودش داره همکاری میکنه.یکی هم بگه چطوری از شیر بگیرم بچمو یک سالو دو ماهشه دیگه نمیخوام شیر بدم. شیشه و پستونکم نمیخوره 

اره الان بهترین موقع واسه از جیش گرفتنشه خودش داره همکاری میکنه.یکی هم بگه چطوری از شیر بگیرم بچمو ی ...

زوده یکم ولی دوستای من صبر زرد گرفتن 

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اره الان بهترین موقع واسه از جیش گرفتنشه خودش داره همکاری میکنه.یکی هم بگه چطوری از شیر بگیرم بچمو ی ...

یه قطره تو داروخانه هست تلخک بگیرید بزنید سینه تلخ میشه با خوردن بچه هم نمیره خوراکیه ضرر هم نداره .البته شیر گرفتن کلا سخته و وقت میبره بچه خواب و خوراکش در گیر میشه اگر میتونید بیشتر ادامه بدید همون حدود دو سال اقلا یه ریزه بیشتر منطق داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زوده یکم ولی دوستای من صبر زرد گرفتن 

فقط بیننده سینما دیگه نمیخوره؟ بعد بهونه گرفت چیکار کنم آخه اصلا شیشه نمیگیره حتی با لیوان هم شیر پاستوریزه یا ابمیوه نمیخوره

یه قطره تو داروخانه هست تلخک بگیرید بزنید سینه تلخ میشه با خوردن بچه هم نمیره خوراکیه ضرر هم نداره . ...

خیلی اذیتم میکنه بیشتر میگن از شیر بگیرش زیادم نمیخوره ها فقط میاد گاز میگیره میره

خیلی اذیتم میکنه بیشتر میگن از شیر بگیرش زیادم نمیخوره ها فقط میاد گاز میگیره میره

با توجه به سنش احتمالا میخواد دندون دربیاره فکش درد میکنه گاز میگیره .این که میگید زیاد نمیخوره همین مقدار مناسبه براش و کافیه اگر دلیلتون فقط همینه و میتونید بیشتر صبر کنید منم مثل شما یه کوچولو دارم و شیر میدم و کاملا درکتون میکنم ولی شیر مادر نعمتیه که دیگه در زندگی فرزندتون تکرار نمیشه . فقط خدا میدونه مادرا که شیر میدن چه زحمتی میکشن که حتی در قران بهش اشاره شده و به مردان سفارش کرده مراعات خانمشون رو بکنن روزه گرفتن رو تخفیف داده بهمون و کلی صواب دیگه . بازم تصمیم با شماست موفق باشید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚