ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیرون گود نشستی یه چیزی میگی.هر نفهمی بیرون از خونه ببینی بالاخره ازش جدا میشی.ولی امان از پدر و ماد ...
من میدونم تحمل همچین آدمی واقعا سخته،،ولی خب تو یه سایت عمومی استفاده از این کلمات اونم برای مادر آدم رو جریح دار میکنه شاید مثلا میگفت ساده ترین آدمیه
گوش میده انجام نمیده مثلا گفتم تو ظاهر ام حداقل خوب باش مثلا از عمه ام ناراحتی تو ظاهر خوب باش تا بت ...
پس رهاش کن بزار اینقدر تجربه کنه یا یاد بگیره
خودت اذیت نکن یه روزی میری سر خونه زندگیت
بابات باید عداب بکشه طفلی
پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕