2777
2789
عنوان

مادری ک عقل نداره خیلی بده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 57 پست
چرا اینجور جواب بقیه رو میدی. ،،،خب شما که تاپیک میزنی باید تحمل شنیدن نظرات دیگران داشته باشی

وقتی نظر ناجور میدن اونا ام باید تحمل جواب سنگین داشته باشن 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا همینطوره خودت بهش یاد بده حتما اطلاعات عمومی و سواد پایین داره

گوش میده انجام نمیده مثلا گفتم تو ظاهر ام حداقل خوب باش مثلا از عمه ام ناراحتی تو ظاهر خوب باش تا بتونی با پنبه سر ببری 

از اونور میبینم فرداش روز از نو روزی از نو 

اصلا سیاست نداره 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بهتره از کلمات بهتری راجع به مادرت استفاده کنی ،،،

بیرون گود نشستی یه چیزی میگی.

هر نفهمی بیرون از خونه ببینی بالاخره ازش جدا میشی.

ولی امان از پدر و مادر نفهم

زندگیت.اعصاب و روانت.آینده و ِهمه چی رو خراب میکنن

بیرون گود نشستی یه چیزی میگی.هر نفهمی بیرون از خونه ببینی بالاخره ازش جدا میشی.ولی امان از پدر و ماد ...

من میدونم تحمل همچین آدمی واقعا سخته،،ولی خب تو یه سایت عمومی استفاده از این کلمات اونم برای مادر آدم رو جریح دار میکنه شاید مثلا میگفت ساده ترین آدمیه 

من میدونم تحمل همچین آدمی واقعا سخته،،ولی خب تو یه سایت عمومی استفاده از این کلمات اونم برای مادر آد ...

ببین هم مادر تعریف داره و قانون داره  هم فرزند.

وقتی از روال خودش بیش از حد خارج شد صرفا کلمه مادر بودن چیزی رو عوض نمیکنه

گوش میده انجام نمیده مثلا گفتم تو ظاهر ام حداقل خوب باش مثلا از عمه ام ناراحتی تو ظاهر خوب باش تا بت ...

پس رهاش کن بزار اینقدر تجربه کنه یا یاد بگیره 

خودت اذیت نکن یه روزی میری سر خونه زندگیت 

بابات باید عداب بکشه طفلی 

پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕