2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 39 پست
بخدا من غر نمیزنم.یعنی جرات ندارم آخه شوهرت زمینه داشته.نرمال بوده.شوهرمن واقعا واسه خوشحال کردنم ه ...

نیلو میگما یه کلاس ورزش یا هنری ثبت نام کن برای آرامش خیلی خوبه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
چرا حالتو بگیره عههه مگه همکلاسیش هستی؟ببخشید اینو میگم اما باخودت فکر کن  شاید باش لجبازی میکر ...

من که هیچوقت لجبازی و‌... نکردم.ما با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم.بیشتر مشکلاتمون باعثش مادرشوهرمه.انقد ازم بد میگه و متنفره که شوهرم باورش شده

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگم یه جوری سرمابه گذاری کن تا بتونیم خونه بخریم میگه مگه ناشین سرمایه نیست میگم 

خانومی یه مرد وقتی بخواد حرف خودش رو بزنه نمیتونی به زور راه درست رو بهش نشون بدی... آره قبول دارم ماشین استهلاک داره و هر سالی که بگذره قیمتش میاد پایین اما موضوع این هستش که با پافشاری شما ممکنه بیشتر لج کنه... سعی کن دو جا حرفشو تایید کنه یه جا غیر مستقیم بهش بفهمونی داره اشتباه میکنه

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^
من که هیچوقت لجبازی و‌... نکردم.ما با مادرشوهرم اینا تو یه ساختمونیم.بیشتر مشکلاتمون باعثش مادرشوهرم ...

ناراحت شدم واست . آره مادرشوهرا به عروس حساس هستن همش باید مراعات کنیم ناراحت نشن . ان شاالله که خونه تون مستقل بشه راحت بشی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
باشگاه میرم.پیلاتس میرم.خیلی خوبه کلی دوست پیدا کردم☺

ای ول پیلاتس خیلی خوبه . شاد باشی . درپناه خدا

خانومی یه مرد وقتی بخواد حرف خودش رو بزنه نمیتونی به زور راه درست رو بهش نشون بدی... آره قبول دارم م ...

ممنونم بخدا من فقط دوبار بهش گفتم اونم مختصر شاید تقصیر خودمه با عصبانیت بهش میگم ولی اونم بد جور حرصمو درمیاره دلم میخوام قدرت داشتم میزدم لهش میکردم تا دلم خنک شه یه زره

ممنونم بخدا من فقط دوبار بهش گفتم اونم مختصر شاید تقصیر خودمه با عصبانیت بهش میگم ولی اونم بد جور حر ...

خانومی رمز موفقیت یه زن در زندگی به آرامش و صبرشه... باور کن حتی اگه قدرتش رو هم داشتی نمیتونستی به خواسته ات برسی... برای رسیدن به خواسته های کوچیک و بزرگت باید آرامش به خرج بدی و با لبخند و محبت کارت رو پیش ببری

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^