سلام دوستان من ۵ روز به موندم مونده بی بی چک روژان زدم زیر ۱۰ دقیقه احساس میکنم تو قسمت t یک هاله خیلییییی کمرنگ داره کسی بوده که تو این شرایط باشه باردار بوده باشه؟اینم بگم که گلاب به روتون ادرار ظهر بود و فکر کنم رقیق واینکه تو ادراری ی تکه های سفید مثل دستمال کاغذی وجود داشت میتونه به بارداری ربط داشته باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله ک بارداری،منم باید 24 ام پریود بشم و منتظر هستم ک نشم😁الان زود بود زدی خیلی زود بعد موعودت ...
اره انقدر کنجکاو بودم تست زدم😅😅 منم ۲۴ام موعدمه دوروزه سینه هام درد میکنه از قسمت سرسینه خیره ان شاالله این ماه به جای عیدی خبر بارداریمون رو میگیریم😍😍🥰🥰
اره انقدر کنجکاو بودم تست زدم😅😅 منم ۲۴ام موعدمه دوروزه سینه هام درد میکنه از قسمت سرسینه خیره ان ش ...
چه جالب دوتامون تاریخامون یکیه ایشاالله ک دوتا مون بارداریم منم سر سینه هام خیلی درد میکنه،من اصلن بی بی چک نخریدم چون نمیتونم صبر کننم زود استفاده میکنم