2777
2789
عنوان

بی بی چک

98 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۵ روز به موندم مونده بی بی چک روژان زدم زیر ۱۰ دقیقه احساس میکنم تو قسمت t یک هاله خیلییییی کمرنگ داره کسی بوده که تو این شرایط باشه باردار بوده باشه؟اینم بگم که گلاب به روتون ادرار ظهر بود و فکر کنم رقیق واینکه تو ادراری ی تکه های سفید مثل دستمال کاغذی وجود داشت میتونه به بارداری ربط داشته باشه؟

انشالله ک بارداری،منم باید 24 ام پریود بشم و منتظر هستم ک نشم😁

الان زود بود زدی خیلی زود بعد موعودت بزن 

من از 8 روز ب پریودم سینه درد شدید گرفتم ،قبلن دو روز ب پریود یا یه روز له پریود سینه درد میشدم ولی الان نمیدونم جرا اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک بارداری،منم باید 24 ام پریود بشم و منتظر هستم ک نشم😁الان زود بود زدی خیلی زود بعد موعودت ...

اره انقدر کنجکاو بودم تست زدم😅😅 منم ۲۴ام موعدمه دوروزه سینه هام درد میکنه از قسمت سرسینه خیره ان شاالله این ماه به جای عیدی خبر بارداریمون رو میگیریم😍😍🥰🥰

اره انقدر کنجکاو بودم تست زدم😅😅 منم ۲۴ام موعدمه دوروزه سینه هام درد میکنه از قسمت سرسینه خیره ان ش ...

چه جالب دوتامون تاریخامون یکیه ایشاالله ک دوتا مون بارداریم منم سر سینه هام خیلی درد میکنه،من اصلن بی بی چک نخریدم چون نمیتونم صبر کننم زود استفاده میکنم

من 5 ماه،3 تا بارداری شیمیایی داشتم،

ان شاءالله این دفعه سالم و صالح میاد بغلت

کار خوبی میکنی نگو تا قشنگ جاش محکم شه منم همین قصد رو دارم 

من تازه بعد ۵سال از تولد دخترم این اولین ماهه اقدامه امیدوارم گرفته باشه چون اصلا حوصله ندارم تو اقدام بمونم

ان شاءالله این دفعه سالم و صالح میاد بغلتکار خوبی میکنی نگو تا قشنگ جاش محکم شه منم همین قصد رو دارم ...

اره عزیزم احساس میکنم مامانم از روی خوشحالی و ذوق چشمم زده😂اخه خیلی عجیب بود میرفتم ازمایش مثبت بود بعد تا میگفتم بهش پریود میشدم،

منم سر دخترم همون بار اول گرفت،سر این هی داره سقط میشه ،ممنون عزیزم ایشالله ک باردار باشی انتظار سخته

انشالله ک بارداری،منم باید 24 ام پریود بشم و منتظر هستم ک نشم😁الان زود بود زدی خیلی زود بعد موعودت ...

چ جالب منم 24 موعدمه دل تو دلم نیس

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40