2777
2789
عنوان

طولانی شدن زردی نوزاد

158 بازدید | 25 پست

سلام خانوما نوزاد من امروز هشت روزش شده روز سوم تشخیص زردی دادن  یک شب رفت تو دستگاه فرداش با زردی۸.۷مرخصش کردن فرداش دوباره رفتم آزمایشگاه ازمایش تکرار کردم رفته بود رو ۱۰ هنوز شکمش زرد نشده بود الان که هشت روزس همه جاش درگیر شده ولی خیلی زرد نیست از امروز شیر خشک وجایگزین کردم و برای دو روز دستگاه گرفتم اوردم خونه،بنظرتون چقد ممکنه طول بکشه خیلی استرس دارم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من تا از دستگاه می اومد فرداش زرد میشد به توصیه طبیب آب سیب و آب انار هرروز چند لیوان خوردم سه روز نشد خوب شد

البته رب انار و شیره سیب هم خوبه

نبود میوه هاشون رو بخور

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

باید خودت غذای خیلی ساده بدون ادویه و کم چرب بخوری ترشی شور ادویه لبنیات خرما و گردو و گرمی ها فست فود و غذای رستوران  ممنوعه   سیب زیاد بخور و مرتب شیرش بدی   بزن نت سم زدایی کبد  غذاهای مناسب برای زردی  و..... که بدونی چه بخوری  دلیل بیشتر شدن زردی رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب مادره    مادری که بچه شیر میده تا ۶ ماه نمیتونه خیلی از غذاها رو بخوره   دلیل زیاد شدن نفخ رفلاکس زردی و بیماری های نوزاد رعایت نکردن مادر هاست 

اگ طولانی بشه زردی شیرمادره..پسرمن تا۱۹روزگی زردی داشت شیرخودموقطع کردم خوب شد

منم قطع کردم از امروز تاببینم خداچی میخواد،چند روز قطع کردی؟

پسر من سه ماه زردی داشت دکترم زیاد بردم اصلا شیر خودتو قطع نکن تند تندشیرش بده تا شکمش کار کنه

سه ماه خیلی زیاد من خیلی استرس دارم همش میترسم اتفاقی براش بیوفته😭

دختر من تا از دستگاه می اومد فرداش زرد میشد به توصیه طبیب آب سیب و آب انار هرروز چند لیوان خوردم سه ...

اره شنیدم ولی فعلا شیر خشک و جایگزین کردم اگه دیدم جواب نمیده همین کارو میکنم

منم قطع کردم از امروز تاببینم خداچی میخواد،چند روز قطع کردی؟

۳روز بعدشم شیرم خشک شد اگ نظرمنوبخای شیرتوقطع نکن زردی شیرمادرخطرناک نیست اگ میکنی تند تند شیرتوبدوش ک خشک نشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
باید خودت غذای خیلی ساده بدون ادویه و کم چرب بخوری ترشی شور ادویه لبنیات خرما و گردو و گرمی ها فست ف ...

اخه مگ مادر نباید غذای گرم بخوره بخدا آدم میمونه چی بخوره

اره گفت به خاطر گروه خونیه و شیر مادر منم نگران بودم ولی هیچ دکتری نگفت شیر خودتو نده

گروه خونیت چیه؟بمنم نگفتن نده اتفاقا گفتن به هیچ وجه قطع نکن دوساعت ی بار شیرمو‌میدوشم که خشک نشه

۳روز بعدشم شیرم خشک شد اگ نظرمنوبخای شیرتوقطع نکن زردی شیرمادرخطرناک نیست اگ میکنی تند تند شیرتوبدوش ...

منم زود ب زود میدوشم یعنی شیر خودمم بدم درکنارش؟نمیدونم چیکار کنم خیلی سر درگمم