سلام خانوما نوزاد من امروز هشت روزش شده روز سوم تشخیص زردی دادن یک شب رفت تو دستگاه فرداش با زردی۸.۷مرخصش کردن فرداش دوباره رفتم آزمایشگاه ازمایش تکرار کردم رفته بود رو ۱۰ هنوز شکمش زرد نشده بود الان که هشت روزس همه جاش درگیر شده ولی خیلی زرد نیست از امروز شیر خشک وجایگزین کردم و برای دو روز دستگاه گرفتم اوردم خونه،بنظرتون چقد ممکنه طول بکشه خیلی استرس دارم
من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختر من تا از دستگاه می اومد فرداش زرد میشد به توصیه طبیب آب سیب و آب انار هرروز چند لیوان خوردم سه روز نشد خوب شد
البته رب انار و شیره سیب هم خوبه
نبود میوه هاشون رو بخور
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
باید خودت غذای خیلی ساده بدون ادویه و کم چرب بخوری ترشی شور ادویه لبنیات خرما و گردو و گرمی ها فست فود و غذای رستوران ممنوعه سیب زیاد بخور و مرتب شیرش بدی بزن نت سم زدایی کبد غذاهای مناسب برای زردی و..... که بدونی چه بخوری دلیل بیشتر شدن زردی رعایت نکردن رژیم غذایی مناسب مادره مادری که بچه شیر میده تا ۶ ماه نمیتونه خیلی از غذاها رو بخوره دلیل زیاد شدن نفخ رفلاکس زردی و بیماری های نوزاد رعایت نکردن مادر هاست