2777
2789
عنوان

رفیق بازی 🥲

445 بازدید | 33 پست

سلام دوستان نمیدونم تو این ساعت کسی توی سایت باشه یا نه 

اگه یکم طولانی بود ببخشید چون واقعا سردرگمم مجبور شدم تاپیک بزنم 🥲

من یه پارتنر دارم سه ساله باهمیم قصدمون ازدواجه

اولین رابطه ی هر دومونه و اولین عشق هم هستیم داره خونه تکمیل میکنه هم محله ای هم هستیم یعنی شناخت داریم 

از بابت علاقه اش به خودم توی این چند سال کاملا مطمئنم 

ازش بخوام اطلاعات بدم اینطوریه که اهل اینکه چیزی خارج از چهار چوب ازم بخواد نیس 

لمس فیزیکی نداریم در حد دست دادن چون میخوام همه چی بعد از ازدواج باشه اونم فقط وقتی باهمیم با عشق بهم نگاه میکنه و حرف میزنه تاحالا باهم دو سه بار بیرون رفتیم چون گفتم نمیخوام زیاد در دسترسش باشم قبل از ازدواج. بعد دیگه تو مجازی عکس دستامون پروفایلشه بیو اینستاش اول اسممه دختر هم فالو نداره به شدت متعهد و خیلی چیزای دیگه... 

اما این وسط یه چیزی هس اونم اینه که رفیق بازهههه

نه در حدی که شب باهاشون بمونه یا مسافرت بره یا مشروب بخوره و فلان... 

نه اصلا اینطوری نیس ولی هر روز بعد از سره کار یه چند ساعتی باهاشون میشه 

دوستاش آدمای خوبی نیستن 

با هم در این مورد خیلی حرف زدیم میگه تا ازدواج میزارمشون کنار ولی من بعید میدونم 

تو رو خدا بگید من چطور رفتار کنم مجازی یا حضوری چطوری باشم که دوستاش کمتر به ذهنش بیاد

ببخشید زیاد شد 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تاپیک منو دیدی تنها مشکل ماهم همینه همسرم خیلی ادم‌خوبیه خیلی همو‌دوست داریم اما رفیق بازه و رفیقاش آدمای خوبی نیستن همه دعواهامون سر رفیقاشه اونم بهم قول داده که دیگ باهاشون نمیگرده اما من میدونم که باهاشون میگرده ازم‌پنهون میکنه میدونه بگه دعوا میوفته نمیگه چندوقت پیش رفتم خونه یکی از دوستاش دیدم اونجاست دوستش داشت تریاک میکشید خو دوستش بکشه اینم میکشه دیگ 

فقطاینو میدونم رفیق بازی خیلی بده آدمو بدبخت میکنه روزی چندساعت هم کم نیستااا حداقل میگفتی ماهی یه بار

آدمی که رفیق بازه هیچ جوره درست نمیشه همسر منم قول داد الان شش سال میگذره و ی بچه داره هنوز نداشته ک ...

این نه در اون حد نیس خودشم میگه وقتی میگن بریم مسافرت اینا این میگه نه 

یعنی راهی نیس چه میدونم با سیاست و فلان که همینم از سرش بیوفته 🥲

تا جایی که به ذهنم میرسه سرشو به چیزی مشغول کن البته بعد نامزدی ببرش بازار پارک بیارش خونتون و ....چ ...

نمیشه من همه راه هارو امتحان کردم حتی قهر کردم رفتم خونه مامانم الکی قسم میخوره دیگه باهاشون کاری نداره ولی الکی میگه سرکاره میره با دوستاش یا الکی میگه اضافه کارم تنها بدی همسر من همینه میترسم همین رفیق بازی معتادش کنه زندگیمون نابود بشه اقدام بودم برای بارداری از این ماه جلوگیری میکنم

تا جایی که به ذهنم میرسه سرشو به چیزی مشغول کن البته بعد نامزدی ببرش بازار پارک بیارش خونتون و ....چ ...

خودش میگه وقتی با هم باشیم نمیزارم تو خونه بمونی همش میریم بیرون 

میدونی کلا نمیتونه تو خونه بمونه فشار روش زیاده بعد تو یه سال مادربزرگ خاله پدر بزرگ و پسر عموش رو از دست داده از طرفی فشار کار و... 

این نه در اون حد نیس خودشم میگه وقتی میگن بریم مسافرت اینا این میگه نه یعنی راهی نیس چه میدونم با سی ...

من الان هر چی بگم تو حرف خودتو میزنی شوهر منم مسافرت اینا نمیره مثلا دوستش بهش زنگ میزنه این زود شماره رو حذف میکنه من میرم همراه من میزنم میبینم شماره دوستش هست یعنی اینا امروز باهم بودن 

همسر من هفته ای دوبار با دوستاش باشه یا ن تو گفتی رلت هرروز باهاشونه خیلی براش سخت میشه بعد نامزدی دوستاش و ول کنه 

سلام عزیزم تاپیک منو دیدی تنها مشکل ماهم همینه همسرم خیلی ادم‌خوبیه خیلی همو‌دوست داریم اما رفیق باز ...

بخدا دقیقا ترس منم همینه 

این بهم دروغ نمیگه یعنی با دوستاش وقتی باشه میگه ولی از اخلاقای دوستاش میاد تعریف میکنه 

بعد آخر هفته ها اونا میرن مشروب ولی این نمیره و خیلی غلطای دیگه میکنن

میترسم اینم آخرش کشیده بشه 

نمیدونم چیکار کنم فقط میدونم با حرف درست نمیشن چه رفتاری نشون بدم آخه 🥲

من الان هر چی بگم تو حرف خودتو میزنی شوهر منم مسافرت اینا نمیره مثلا دوستش بهش زنگ میزنه این زود شما ...

میدونی میترسم که اوایل ول کنه ها ولی یه مدت که گذشت دیگه از داشتن من مطمئن شد یا بینمون مشکلات زندگی اومد بدتر از قبل بره سمتشون 

وگرنه هیییچ رفتاره بده دیگه ای نداره 😭

آدمی که رفیق بازه هیچ جوره درست نمیشه همسر منم قول داد الان شش سال میگذره و ی بچه داره هنوز نداشته ک ...

دقیقا یا باید اینو قبول کنه و باهاش ازدواج کنه و فکر تغییر همسرش نباشه چون این هر کاری بکنه کنار نمیزاره ما به جز رفیق بازیش و بحث و دعوای دیگه ای نداشتیم😂😂تا قهر رفتم دیگ الان با دوستاش میره ولی الکی بهم میگه نمیره این وسط بخاطر همین دروغ میگه پنهون کاری میکنه دیگ‌بهش اعتماد ندارم مثل قبل دوسش ندارم اینا همه بخاطر رفیق بازیشه 

بخدا دقیقا ترس منم همینه این بهم دروغ نمیگه یعنی با دوستاش وقتی باشه میگه ولی از اخلاقای دوستاش میاد ...

این بگه خونمون جنگ جهانی میشه الان یه ماهه رابطمون سرد شده همش دعوا داریم خونه دوستش دیدمش بساط تریاک هم به راه بود گفتم از کجا معلوم تو معتاد نیستی باید بریم آزمایش الان دیشب باز بحثش ک کشیدم وسط گفت بریم آزمایش ولی اگه معتاد نبودم یه سیلی بهت بزنم 😂😂منم گفتم غلط میکنی این سیلی و من باید بهت بزنم که تو بساط تریاک دیدمت ولی هنوز دارم باهات زندگی میکنم قراره فردا بریم آزمایش 

دقیقا یا باید اینو قبول کنه و باهاش ازدواج کنه و فکر تغییر همسرش نباشه چون این هر کاری بکنه کنار نمی ...

همسرم دو هفته کلا سرکاره اصلا خونه نمیاد چه شب چه روز 

دو هفته باز کلا خونس 

تو دوهفته ای که خونس از صبح ساعت نه می‌ره ساعت دو میاد ناهار می‌ره که یازده شب میاد شام و خواب 

بعد ب من میگه چرا نسبت ب من سرد شدی فلان 

خو خونه هستی تو من ازت محبت میبینم بخداا حالم داره از این زندگی بد میشه