2777
2789
عنوان

رفیق بازی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم دو هفته کلا سرکاره اصلا خونه نمیاد چه شب چه روز دو هفته باز کلا خونس تو دوهفته ای که خونس از ص ...

وای خدا نه من نمیخوام زندگیم اینطوری باشه🥲

مشاور رفتن جواب نمیده؟ 

همسرم دو هفته کلا سرکاره اصلا خونه نمیاد چه شب چه روز دو هفته باز کلا خونس تو دوهفته ای که خونس از ص ...

میدونم چی میگی عزیزم🥲همسر منم خونه بودنی میگه تو خونه دیونه میشم نمیدونم چیکار کنم میگه زن که نیستم همش بشینم خونه میگم مگه بابای من زنه؟عموی من زنه؟دایی من زنه؟اینا که نمیرن رفیق بازی زنن 

بخدا اگه دوستاش خوب بود هیچی نمیگفتم همشون معتاد و خبرای بدی پشت سرشون هست به زناشون خیانت میکنن و اینطورین

وای خدا نه من نمیخوام زندگیم اینطوری باشه🥲مشاور رفتن جواب نمیده؟

نه 

کافیه تو زندگی با هم قهر کنید یا ی کاری انجام بدی خلاف میل آقا یا هزار ویک چیز دیگه که نمیتونم بگم اینجا از لج تو هم شده می‌ره سمت دوستاش بخواد ناراحتی و قهر بودنشو بهت ثابت کنه می‌ره باهاشون بیرون کمکم مشروب و مسافرت و غیره 

همسر منم مجردی اینجوری نبود ولی کافیه بحث کنی باهاش از لج من که می‌دونه حساسم زیاد با رفیقاش نباید برگرده ساعت سه و چهار صبح میاد که من و بچم خوابیم صبحم ی جوری می‌ره که ما خوابیم باز

قشنگ بشین فکر کن من که همه جوره زندگیم خوبه فقط مشکلم همینه و همین که از همه بدتره

دیگه خود دانی

دوستاش هم متاهل هستن؟

این مجردی خیلی دوست داشت ولی الان کلا با سه چهارتا رفت و آمد داره یکیش متاهل بود جدا شده از همسرش یکیش متاهلی من زنشو میشناسم باهم دوستیم خانمش خیلی خیلی بی خیاله یعنی میدونه شوهرش بهش خیانت میکنه معتاده و همیشه پی رفیق بازیه اما هیچ کاری با همسرش نداره حتی خانمش خیلی ادم‌خسیسه یعنی سال به سال برای خودش لباس نمیگیره پولای شوهرشو جمع میکنه برای زمین و خونه و ... من یه مدت باهاشون رفت و آمد داشتم رو اخلاقای منم تاثیر گزاشته بود انقد که بهم میگفت به شوهرت گیر نده ولش کن ازت سرد نشه بزا شبا بره بیرون زنگش نزن الان رفت و آمد مو باهاش قطع کردم

نه کافیه تو زندگی با هم قهر کنید یا ی کاری انجام بدی خلاف میل آقا یا هزار ویک چیز دیگه که نمیتونم بگ ...

نه شوهر من اینطوری نی🥲😂البته من هنوز بچه ندارم شب تا ساعت ۹ هر جایی باشه میاد

این مجردی خیلی دوست داشت ولی الان کلا با سه چهارتا رفت و آمد داره یکیش متاهل بود جدا شده از همسرش یک ...

منم با یکی از دوستاش که متاهل رفت آمد داریم شوهر اونم لنگه شوهر من از بچگی با هم بودن تا الان 

اونم میناله یعنی دقیقا هرکاری که این می‌کنه اونم می‌کنه 

اون بنده خدا هم دیوانه شده

نه کافیه تو زندگی با هم قهر کنید یا ی کاری انجام بدی خلاف میل آقا یا هزار ویک چیز دیگه که نمیتونم بگ ...

یعنی حتی امیدی هم نداشته باشم که بتونم اصلاحش کنم؟ 

میدونستم رفیق بازی خیلی سخت کنار گذاشته میشه

ولی فکر میکردم شاید با سیاست شاید با کاری که بتونم وابسته ترش کنم یا حتی مشاور رفتن درست شه...