2777
2789
عنوان

پناهندگی به یونان

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 28 پست
پول زیاد میخواد خوب۲۵

با ۲۵سال به فکر پناهندگان فک کردم ۱۸۱۹سالته

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همکار من قاچاق رفت و مثل سگ پشیمون شد و دست از پا درازتر برگشت

اگر برات مهم نیست به شخصیتت توهین بشه و کلا عزت نفس پایینی داری قاچاقی رفتن منعی برات نداره

اگر که برای خودت ارزش قائلی تحصیلی برو که هم شآنت حفظ شه و هم راحت تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول زیاد میخواد خوب۲۵

نه اونجور که فکر میکنی ارشدت رو اینجا یه دانشگاه خوب بخون و یه مقاله بده، بعد اقدام کن برا دکتری اونجا با حمایت مالی کامل، عزیز کلی راه هست واسه رفتن فقط باید صبوور باشی و تلاش کنی

نبابا اینطوریام نیست

همینه عزیزم نمیتونی کار دولتی انجام بدی

بفهمن قاچاق هستی پارت میکنن میفرستن سفارت ایران

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

دخترخوب ، ملت با جاب افر و تحصیلی و سرمایه کلان بلند میشن میرن کشور غریب ، باااز هم زیر مشکلات اون کشور له میشن.و حتی شهروندی درجه ۲ میشن

اونوقت شما

بدون سرمایه و پول و مهارت و مدرک ، بلند میشی بری کجا؟

کمه کم چندسال باید تو کمپ دور از جونت مثل سگ زندگی کنی.

تاااازه اگه صحیح و سالم و دست نخورده برسی یونان

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

پول زیاد میخواد خوب۲۵

بیا خصوصی راهنمایییت کنم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

پناهندگی بسیار اشتباهه حداقل ۵ سال از بهترین سال‌های عمرت رو باید در بدترین شرایط بگذرونی که آیا بتونی بمونی یا دیپورت بشی. راه برگشت هم نداری. یادمه باید سیاسی باشی یا اقلیت جنسی یا دین خاص و ...

اگه با 25 سال سن توی کشور خودت هیچی نشده و هیچی هم برای رفتن نداری، هرکجای دنیا بری اوضاعت همینه

مهاجرت واسه اونیه که امکانات و شرایط کشور امکان استفاده از داشته ها و تواناییهاشو ازش گرفته و به جایگاهی که حقشه نرسیده نه اینکه کلا صفر صفر باشه