2777
2789
عنوان

پناهندگی به یونان

478 بازدید | 28 پست

سلام اینجا کسی هست به یونان یا کشور دیگه ای پناهنده شده باشه یا از اشناهاشون شده باشن؟

میخوام از ترکیه قاچاقی برم 🙅🏼‍♀️😅

کلا چطوریه؟ راهنمایی ای چیزی

باید تغییر دین بدیم؟ یهووودی بشیم راحتتره یا مسیحی؟ باتشکر 😥

لولوعه نینی سایت 😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانکس ک هیچ 

یه اتاق خرابه ای بهت میدن با ۱۰۰ نفر دیگه توی اون خونه موش جا بشید

شانس بیاری نندازنت توی دریا و بهت بگن خودت شنا کن و فرار کن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

🥲 ترکیه و یونان مرزشون زمینیه دریا نداره ها

از مرز زمینی ک فراریت نمیدن 

باید بری توی کوه و دشت و بیابون و کلی سختی بکشی 

چمدون و اینا هم‌ نمیتونی با خودت ببری فقط یه کیف لباس و دلار 

ک اونم ازت میگیرن

اصلا ب ریسکش نمی ارزه

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نبابا اینطوریام نیست

عزیزم برات فرش قرمز پهن نمیکنن دور از جون مثل سگ باید شب و روز کار کنی نه جات معلومه نه خوراکت و اگه دزدی نکنن ازت و پولات رو برندارنم خیلیه 

یکی فامیلا شوهرم پناهنده شده اما باباش از اینجا براش ماهی ۵۰ میلیون یا بیشتر پول میفرسته چون اونجا باید کارگری کنن