elnazzzzzzzzzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 2512 عنوان پناهندگی به یونان 906 بازدید | 28 پست سلام اینجا کسی هست به یونان یا کشور دیگه ای پناهنده شده باشه یا از اشناهاشون شده باشن؟میخوام از ترکیه قاچاقی برم 🙅🏼♀️😅کلا چطوریه؟ راهنمایی ای چیزیباید تغییر دین بدیم؟ یهووودی بشیم راحتتره یا مسیحی؟ باتشکر 😥 لولوعه نینی سایت 😛 1403/12/19 | 09:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9424 دین رو ول کن مثل افغانی ها ک میان اینجا و کارگری میکنن باید کارگری کنی
elnazzzzzzzzzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 2512 دین رو ول کن مثل افغانی ها ک میان اینجا و کارگری میکنن باید کارگری کنی نبابا اینطوریام نیست لولوعه نینی سایت 😛
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14838 کانکس ک هیچ یه اتاق خرابه ای بهت میدن با ۱۰۰ نفر دیگه توی اون خونه موش جا بشیدشانس بیاری نندازنت توی دریا و بهت بگن خودت شنا کن و فرار کن من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
elnazzzzzzzzzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 2512 کانکس ک هیچ یه اتاق خرابه ای بهت میدن با ۱۰۰ نفر دیگه توی اون خونه موش جا بشیدشانس بیاری نندازنت توی ... 🥲 ترکیه و یونان مرزشون زمینیه دریا نداره ها لولوعه نینی سایت 😛
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18869 🥲 ترکیه و یونان مرزشون زمینیه دریا نداره ها حالا مگه زبونشونو بلدی؟ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 14838 🥲 ترکیه و یونان مرزشون زمینیه دریا نداره ها از مرز زمینی ک فراریت نمیدن باید بری توی کوه و دشت و بیابون و کلی سختی بکشی چمدون و اینا هم نمیتونی با خودت ببری فقط یه کیف لباس و دلار ک اونم ازت میگیرناصلا ب ریسکش نمی ارزه من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
elnazzzzzzzzzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 2512 حالا مگه زبونشونو بلدی؟ نه 😐 انگلیسی بلدم لولوعه نینی سایت 😛
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9424 نبابا اینطوریام نیست عزیزم برات فرش قرمز پهن نمیکنن دور از جون مثل سگ باید شب و روز کار کنی نه جات معلومه نه خوراکت و اگه دزدی نکنن ازت و پولات رو برندارنم خیلیه یکی فامیلا شوهرم پناهنده شده اما باباش از اینجا براش ماهی ۵۰ میلیون یا بیشتر پول میفرسته چون اونجا باید کارگری کنن
elnazzzzzzzzzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 2512 چند سالته ؟؟؟ درس بخون قانونی برو، پناهندگی خووب نیست پول زیاد میخواد خوب۲۵ لولوعه نینی سایت 😛
mylittlediamond عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 7742 این کار،یه خریت و کار احمقانه محضهاین زندگی تو ایران با این اقتصاد بهتر از این نوع مهاجرت هاست!خواهشاً نکن
حنیفیون عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 4965 نمیتونی با هواپیما مثلا برای سفر بری اونجا بعد اونجا اعلام پناهندگی کنی کاربر اقا هستم