2777
2789

با دوتا پیجم فالوش میکنم متوجه شدم یکی از پیج هامو هاید کرده که استوری هاش رو نبینم و با یکی استوری هاش میبینم ...چه معنی میده این کارش آخه

۲۲ساله ش هست تازه نامزد شده منم ۳۳سالمه مجردم نکنه فکرکردم من حسودی میکنم بهش؟

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

با پیج فیک دنبالش میکنی؟

می شه دید مثبت داشته باشی که شاید نخواد ناراحت بشی 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

ملت عجیبن

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پیج فیک دنبالش میکنی؟می شه دید مثبت داشته باشی که شاید نخواد ناراحت بشی

نه عکسای خودمم پست کردم فیک نیست

حساس نشو شاید یه روز میخواسته یه استوری بذاره که مخاطب خاص داشته شما رو هاید کرده بعد یادش رفته بردا ...

اخه اون یکی پیجم رو هاید نکرده

با پیج فیک دنبالش میکنی؟می شه دید مثبت داشته باشی که شاید نخواد ناراحت بشی

چرا باید ناراحت بشم اخه خوشبختیش آرزومه مگع من عقده ای هستم

خب شاید قبل از این بوده که بخوای با اون یکی پیجت فالوش کنی

نه همزمان فالوش کردم

دیگه به هر حال حریم شخصیشه شمام نباید با پیج فیک بری که😑

عزیز با پیج فیک‌نیستم گفتم که حتی عکسای خودمم پست کردم

چرا باید ناراحت بشم اخه خوشبختیش آرزومه مگع من عقده ای هستم

نه دور از جونت مثلا من نامزد کردم تو فامیلمون از من بزرگتر مجرد بود با اینکه استوری نیمذاشتم مامانم بهم می گفت برا اینکه دل اونا نشکنه یه موقع تو داری باشوهرت میری بیرون تو دوره ای که داریم نگو میریم بیرون اعلام نکن  از این نظر ولی دیدم که گفتید پیجتون فیک نیس شایدم دلیل خاصی نداشته باشه

می تونید استوریشو با اون یکی پیج لایک کنید یا جواب بدید اگ عکس العمل خاصی نشون نداد پس منظوری نداشته

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه