2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام فکر نمیکنم سنی داشته باشی.. زیاد فکر گذشته رو نکن.. از اشتباهاتت درس بگیر که دیگه تکرار نکنی.. زندگی واسه همه خیلی سخت شده..خداروشکر کن بخاطر سلامتی که داری که مهمترین هست.. دوباره میتونی کار پیدا کنی.. دوباره انگیزت رو برای درس خوندن زیاد کن که به هدف هایی که داشتی برسی. و از همه مهمتر اگه تونستی حتما یک کلاس ورزشی گروهی ثبت نام کن که یک دنیا توی روحیه ات تاثر داره و حال دلت رو خوب میکنه عزیزم 

سلام فکر نمیکنم سنی داشته باشی.. زیاد فکر گذشته رو نکن.. از اشتباهاتت درس بگیر که دیگه تکرار نکنی.. ...

ممنونم عزیزم❤️

آره تو ذهنم هست بعد عید کلاس ورزشی حتما میرم 

۲۶ ام دیگه میرم ۲۷ بعد عید از نظر خودم زیاده ...

خسته سرگردون ناامید امیدوار 🦊

ممنونم عزیزم❤️ آره تو ذهنم هست بعد عید کلاس ورزشی حتما میرم ۲۶ ام دیگه میرم ۲۷ بعد عید از نظر خودم ز ...

فدات عزیزم.. نه خیلی هم سن عالی داری هنوز اول راهی کلی تجربه های خوب و بد سر راهت هست که از هر کدومش درس میگیری اصلا نا امید نشو مطمئن باش تو بهترین بودی یک رشته عالی تونستی بری و قبول شدی پس با قدرت ادامه بده ..چقدر خوب حتما برو ورزش دنبال یک مربی شاد و پر انرژی باش ورزش کراس فیت هم بهت پیشنهاد میکنم بری خیلی عالیه 

فدات عزیزم.. نه خیلی هم سن عالی داری هنوز اول راهی کلی تجربه های خوب و بد سر راهت هست که از هر کدومش ...

خیلی ممنونم ازت گلم😚

خسته سرگردون ناامید امیدوار 🦊

2790
2823
2791
2779
2792