2777
2789

من پسرم از یکسالگی مو کشیدن و گاز گرفتنش شروع شد من فکر میکردم خیلی عادیه و تحمل میکردم ولی خالم و خواهرم و مامانم از بس گفتن چخبره مگه تو هم بزنش ، منم یکبار وقتی پسرم یکسال نیمه بود یدونه زدمش جوری که جای انگشت هام رو پاهاش موند و این شد آغاز دست درازی های من !! تابستان با جاری چت میکردم و از زندگیش تعریف تمجید میکرد و من که شوهرم منو تو خونه حبس کرده افسرده شدم از حرفاش چون همین همییم با جاری بعد عقده و کینه گرفته بودم تو یک روز دوبار پسرم زدم و جوری جیغ زدم جیش کرد به خودش، من عصبی بودم و اون همش بهم میچسبید و منم عقده هام سرش خالی میکردم ، الان که یادم میاد امسال بهار و تابستان چقدر این بچه زدم قلبم درمیاد سرم درد میگیره کاش کاش کاش میتونستم جبران کنم !!!! باورتون میشه بعد از کتک ها پشیمون هم نمی‌شدم !!! نمی‌دونم چرا !!! شوهرمم داعم منو میزنه تو بچه داری کوچکترین کمکی نکرد تو این ۳ سال 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

شرایط سخته

اینجا درک نمیشی گلم

ممکنه برچسب بد هم بهت بزنند

پیشنهاد من اینه بری پیش روانشناس 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

شرایط سختهاینجا درک نمیشی گلمممکنه برچسب بد هم بهت بزنندپیشنهاد من اینه بری پیش روانشناس

درسته می‌دونم الان میان فحشم میدن ولی گفتم بنویسم شاید دو نفر عاقل هم پیدا شد که درکم کنن روانشناس خودم خیلی دنبالشم جای قیمت مناسب پیدا کنم ولی نتونستم هزینش بالاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته می‌دونم الان میان فحشم میدن ولی گفتم بنویسم شاید دو نفر عاقل هم پیدا شد که درکم کنن روانشناس خ ...

روانشناس خانم فاطمه شبانی رو میشناسم 

نرفتم پیششون ولی خیلی تعریفشون رو شنیدم

یه چند تا راهکار بهت بدم

یکی اینکه گلم حتما دمنوش های آرامبخش بخور 

و از ورزش هم دریغ نکن

خیلییییییی شرایطت سخت بوده گلم 

به خودت تا حدودی حق بده 

شما هم آدمی و مشمل از احساسات خوب و بدی 

فقط سعی کن تغییر کنی و ارتقا بدی خودت رو 

بگو از این به بعد همسر و مادر نمونه ای میشم 😍😍

اگر تغییر کنی 

قول بهت میدم دیگه این شکنجه های روحی رو نداری

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

به نظرم میتونی جبران کنی 

اون بچه هنوز بزرگ نشده 

و معمولا خاطرات بد رو فراموش می‌کنه

اگر تا میتونی بهش خوبی کنی و محبت 

قول بهت میدم هم جبران کردی 

و هم حتی یک فریم بد هم از شما تو ذهنش نیست 

روانشناس خانم فاطمه شبانی رو میشناسم نرفتم پیششون ولی خیلی تعریفشون رو شنیدمیه چند تا راهکار بهت بدم ...

ممنون بابت راهکار ها خودم خیلی سعی میکنم که مادر خوبی باشم ولی هر کاری میکنم خیلی از طرف شوهرم تاثیر پذیرم ،مثلا اون باهام بدرفتاری می‌کنه دیگه نمیتونم مادر خوبی باشم ، این روانشناسی که گفتید شماره تلفن یا پیج چیزی ندارن بهم بدید بی زحمت و اینکه هزینه هر جلسه نمی‌دونید ؟

ممنون بابت راهکار ها خودم خیلی سعی میکنم که مادر خوبی باشم ولی هر کاری میکنم خیلی از طرف شوهرم تاثیر ...

مال کدوم استانید ؟

ایشون استان اصفهان مطب دارند 

031-53241135

این شماره مطبشون باید باشه 

شما میتونی از مشاوره آنلاینش استفاده کنی 

البته این مشاوره ها هم گلم

فقط واسطه اند

شما بهترین درمانگر خودت میتونی باشی

فقط با یه سری ترفند ارتباط گیری