2777
2789

یه عددی داره که درست عددشو یادم نمیاد ولی فکر کنم زیر 700 باشه ارزش زیادی نداره

بازم میگم عددشو یادم نمیاد خواستی بخری هواست جمع باشه

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرید و فروشش ضرر نیست؟

ضررش کمتر از خود طلاست چون دیگ مزد ساخت نداره 

خواهرم چند وقت پیش صدمیلیون داشت رفتع بود طلا آبشده خریده بود بعد یهو پول لازم شدن مجبور شد بفروشه گفت چه خوبه بدون ضرر فروختیم

اعددش رو از کجا پیدا کنم ؟

باید با کسی که اینکارس قبل خرید مشورت کنی اونم نه از یه نفر بلکه چند نفر چون اونا مطمئنا فقط میخوان جنسشونو بفروشن ولی تو اگر عیار پایین بگیری موقع فروشش به مشکل میخوری

باید با کسی که اینکارس قبل خرید مشورت کنی اونم نه از یه نفر بلکه چند نفر چون اونا مطمئنا فقط میخوان ...

خوب  من تو یه طلا فروشی صندوق طلا باز کردم و بعد گفت هرموقع خواستی ابشدش رو میدم یا بیا همینجا یه کار انتخاب کن  بعد من از طلاهاش خوشم نمیومد خیلی جالب نبود و میخوام برم جای دیگه طلا بگیرم ولی میترسم ناخالصی خیلی باشه و ضرر کنم اینطور نیست؟یعنی ممکنه سرم کلاه بزاره ؟بعد با کی مشورت کنم؟ من اطرافیانم اصلا تواین چیزا نیستن 

خوب من تو یه طلا فروشی صندوق طلا باز کردم و بعد گفت هرموقع خواستی ابشدش رو میدم یا بیا همینجا یه کا ...

اصولا تو هر کاری که سود خوبی توش باشه کلاهبرداری هم زیاده ، فقط باید آشنای معتمد داشته باشی تا کلاه سرت نره

اصولا تو هر کاری که سود خوبی توش باشه کلاهبرداری هم زیاده ، فقط باید آشنای معتمد داشته باشی تا کلاه ...

پس بااین تفاسیری که شما میگین از خودش طلای زینتی بگیرم بهتره تا بخوام ابشدش بگیرم؟

پس بااین تفاسیری که شما میگین از خودش طلای زینتی بگیرم بهتره تا بخوام ابشدش بگیرم؟

تازه اونم میخوایی بخری باید بری چند تا مغازه ی دیگه مثل همونو قیمت کنی ببینی تفاوت قیمتی هست یا نه