2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خرید و فروشش ضرر نیست؟

ضررش کمتر از خود طلاست چون دیگ مزد ساخت نداره 

خواهرم چند وقت پیش صدمیلیون داشت رفتع بود طلا آبشده خریده بود بعد یهو پول لازم شدن مجبور شد بفروشه گفت چه خوبه بدون ضرر فروختیم

اعددش رو از کجا پیدا کنم ؟

باید با کسی که اینکارس قبل خرید مشورت کنی اونم نه از یه نفر بلکه چند نفر چون اونا مطمئنا فقط میخوان جنسشونو بفروشن ولی تو اگر عیار پایین بگیری موقع فروشش به مشکل میخوری

باید با کسی که اینکارس قبل خرید مشورت کنی اونم نه از یه نفر بلکه چند نفر چون اونا مطمئنا فقط میخوان ...

خوب  من تو یه طلا فروشی صندوق طلا باز کردم و بعد گفت هرموقع خواستی ابشدش رو میدم یا بیا همینجا یه کار انتخاب کن  بعد من از طلاهاش خوشم نمیومد خیلی جالب نبود و میخوام برم جای دیگه طلا بگیرم ولی میترسم ناخالصی خیلی باشه و ضرر کنم اینطور نیست؟یعنی ممکنه سرم کلاه بزاره ؟بعد با کی مشورت کنم؟ من اطرافیانم اصلا تواین چیزا نیستن 

خوب من تو یه طلا فروشی صندوق طلا باز کردم و بعد گفت هرموقع خواستی ابشدش رو میدم یا بیا همینجا یه کا ...

اصولا تو هر کاری که سود خوبی توش باشه کلاهبرداری هم زیاده ، فقط باید آشنای معتمد داشته باشی تا کلاه سرت نره

اصولا تو هر کاری که سود خوبی توش باشه کلاهبرداری هم زیاده ، فقط باید آشنای معتمد داشته باشی تا کلاه ...

پس بااین تفاسیری که شما میگین از خودش طلای زینتی بگیرم بهتره تا بخوام ابشدش بگیرم؟

پس بااین تفاسیری که شما میگین از خودش طلای زینتی بگیرم بهتره تا بخوام ابشدش بگیرم؟

تازه اونم میخوایی بخری باید بری چند تا مغازه ی دیگه مثل همونو قیمت کنی ببینی تفاوت قیمتی هست یا نه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز