2777
2789
عنوان

کیا کتاب عقاید یک دلقک رو خوندن

134 بازدید | 10 پست

به طور کلی بگید درمورد چیه و توضیحی دربارش بدین 

و اینکه خوندنش چه کمکی میکنه به ادم

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

تو یکی از تاپیکام معرفیش کردم و نوشتم ی خلاصه ای ازش 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز خریدم فقط دوصفحشو خوندم 

اگه گفتن منم لایک کنید بیام بخونم 😘

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

من آدم نسبتا کتابخونی ام

و تعریف اینو زیاد شنیده بودم 

اما نمیدونم چرا هرکاری کردم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم.

تا سی چهل صفحه خوندم، گذاشتم کنار.

باز از اول سعی کردم، باز نتونستم:) دیگه بیخیالش شدم :)

کتاب دیگه خواستی بگو معرفی کنم بهت

من آدم نسبتا کتابخونی امو تعریف اینو زیاد شنیده بودم اما نمیدونم چرا هرکاری کردم نتونستم باهاش ارتبا ...

معرفی کن

ترجیحا با حجم کم یا متوسط

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

من آدم نسبتا کتابخونی امو تعریف اینو زیاد شنیده بودم اما نمیدونم چرا هرکاری کردم نتونستم باهاش ارتبا ...

کدوم ترجمه اش رو خوندی؟ ترجمه روی روان بودن و جذابیت کتاب خیییلی مهمه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید