منم همين حال تورو داشتم چندسال پيش اون موقع دبيرستاني بودم اونم همينطور كاراشو كرد براي رفتن به اتريش با خانواده براي زندگي خيلي خيلي حالم بد بود گفت ميام زود به زود وقتي رفت انگار قلبمو برده بود بعد سه روز بهم زنگ زد و..رابطه ي ما ادامه داشت تا الان كه نامزد كرديمو دارم كارامو براي مهاجرت و رفتن پيش عشقم انجام ميدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزيزم چرا ميگي ٥سال؟؟؟؟؟ تقريبا ٩٠ درصد كسايي ك اومدن المان سر ي سال يا ي سال و نيم جواب گرفتن. پس ...
قوانین جدید خیلی سخت شده من همسرم ۴۰ سال اینجا هستند و از همون زمان پاس آلمانی داشتند کارم یک سال طول کشید ...کسی که تازه مهاجرت میکنه شرایط سختی داره ...در هر حال امیدوارم به خیر بگذره براتون
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
خيلي يخته.البته من اينم بگم ك ٣بار طعمش رو چشيدم. ٣بار رفت و هر دفعه ب دليلي برگشت ي بار ديپورت ي ب ...
دوري خيلي خيلي سخته تازه اون اوايل همه مخالف بودن كه باهم باشيم چون اصلا درس نميخونديم فقط با هم چت ميكرديم مامان باباش مخالف بودن چقد استرس كشيدم ولي گذشت اميد داشتم كه همه چي حل ميشه..تا همين پارسال فكرشم نميكردم بابام راضي شه ولي قسمت بود همه چي حل شد ماهمه ي خاطره هامون با دوري بود ولي شيرينيه خاص خودشم داشت