2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عوضی شوهرم درخواست نمیده ولم کرده میگه خودت طلاقتو بگیر

خب شماهم مهریرو بزار اجرا، تمکین هم بکن که نفقه ات قطع نشه. 

هم میمونی سرخونه زندگیت، هم پولشو میگیری. 

تصمیمتون جدیه برای طلاق؟! 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

خب شماهم مهریرو بزار اجرا، تمکین هم بکن که نفقه ات قطع نشه. هم میمونی سرخونه زندگیت، هم پولشو میگیری ...

مهریه رو گذاشتم اجرا تمکین هم نزده هیچی نداره که بده بهم اره میخام دیگه طلاق بگیرم چون ارزش زندگی نداره دوتا بچه دارم میگه بده بهزیستی

مهریه رو گذاشتم اجرا تمکین هم نزده هیچی نداره که بده بهم اره میخام دیگه طلاق بگیرم چون ارزش زندگی ند ...

عزیزم اگر تصمیمتون برای طلاق جدی هستش: 

۱-تا زمانی که حکم بر ظلاق صادر نشده، تمکین کنید(که نیاد نشوزتون رو بگیره و از نفقه گرفتن بیوفتید) 

۲-تا حد امکان سعی کنید توافقی برید جلو، چون پیش قدم شدن برای طلاق چه برای خانم چه اقا پیامدهای بدی داره. 

۳-اگر همسرتون بیش از ۶ ماه هستش که نفقه ای پرداخت نمیکنه(اعم از خرید پوشاک، خوراک، خرجی و...)  میتونی به استناد عسر و حرج درخواست طلاق بدی. 

۴-بهتره جهیزیه ات رو طبق سیاهه کم کم از خونه خارج کنی (با صورتجلسه کلانتری)  که بعدا نیاد مدعی بشه. 

اگر طلا و دلار و سکه و....  داری با فاکتور صورتجلسه کن از خونه بردار

عزیزم اگر تصمیمتون برای طلاق جدی هستش: ۱-تا زمانی که حکم بر ظلاق صادر نشده، تمکین کنید(که نیاد نشوزت ...

من تمکین میکنم ولی تمکین نمیزنه یعنی خونه راه نمیده بعد ۸ماهه بیرونم کرده ففط یارانه میریزه اینو جزو نفقه حساب کرده جهیزیه م رو هم هر روز میگه بیا ببر فعلا جا ندارم بیارم بعد گرفتن نفقه و مهریه درخواست بدم خوبه؟

من تمکین میکنم ولی تمکین نمیزنه یعنی خونه راه نمیده بعد ۸ماهه بیرونم کرده ففط یارانه میریزه اینو جزو ...

عزیزم اگر ۸ ماهه شمارو از خونه بیرون کرده و یارانه که مبلغ ناچیزی هستش به حسابتون میزنه رو میتونید با استناد به عسر و حرج حتی طلاق غیابی بگیرید و همه حق و حقوقتونم دریافت کنید. 

در اسرع وقت برید پیش یک وکیل و مشورت حضوری بگیرید. 

عزیزم اگر ۸ ماهه شمارو از خونه بیرون کرده و یارانه که مبلغ ناچیزی هستش به حسابتون میزنه رو میتونید ب ...

وکیل دارم.. فعلا مهریه م رفته اجرای احکام نفقه هم تازه اقدام کرده..یه سوال من میتونم نفقه سالهای قبلم رو هم بخام؟دو تا بچه دارم هیچ پولی نمیریزه فقط یارانه

وکیل دارم.. فعلا مهریه م رفته اجرای احکام نفقه هم تازه اقدام کرده..یه سوال من میتونم نفقه سالهای قبل ...

بله به خانم نفقه معوقه هم میرسه. 

چطور پس وکیلتون اقدام به طلاق غیابی بخاطر اینکه ۸ ماه بلاتکلیف رهاتون کردن نکرده؟! 

دلیل خاصی دارن؟ 

بله به خانم نفقه معوقه هم میرسه. چطور پس وکیلتون اقدام به طلاق غیابی بخاطر اینکه ۸ ماه بلاتکلیف رهات ...

من طلاق نمیخاستم بخاطر بچه هام ولی امروز واقعا دیگه میبینم ارزش نداره با اون مرد بی غیرت که میگه بچه هارو میدم بهزیستی زندگی کرد چون بعد ۸ماه خوب نشده انتظار داشتم پشیمون بشه که نشده

من طلاق نمیخاستم بخاطر بچه هام ولی امروز واقعا دیگه میبینم ارزش نداره با اون مرد بی غیرت که میگه بچه ...

امیدوارم به زودی مشکلتون حل بشه و هرچی به صلاحتونه پیش بیاد

بله به خانم نفقه معوقه هم میرسه. چطور پس وکیلتون اقدام به طلاق غیابی بخاطر اینکه ۸ ماه بلاتکلیف رهات ...

عزیزم من میخام هم مهریه بگیرم هم نفقه هم طلاق بنظر شما همون طلاق غیابی بهترین گزینه س؟

عزیزم من میخام هم مهریه بگیرم هم نفقه هم طلاق بنظر شما همون طلاق غیابی بهترین گزینه س؟

عزیزم توی این شرایط اگر وکیلتون کارکشته باشه، طلاق غیابی میگیره. 

اما در کل پیشنهاد ما به تمامی موکلینمون طلاق توافقس هستش. 

عزیزم توی این شرایط اگر وکیلتون کارکشته باشه، طلاق غیابی میگیره. اما در کل پیشنهاد ما به تمامی موکلی ...

شوهر من خیلی عجله به طلاق داره میگه هیچی نمیدم فقط برو طلاق بگیر منم حق و حقوقمو میخام طلاق توافقی در صورایکه خوبه که طرفت آدم باشه نه که هیچی حالیش نباشه