2777
2789
عنوان

شما برای چنین شخصی کادو میگیرین

48 بازدید | 5 پست

تو کلاسمون ۲۰ روز پیش تولد دوستم بود براش به اندازه ۸۰۰ تومن وسایل مراقبت پوستی خریدم بردم تو مدرسه دادم بهش این دختره دوست اونه و پارسال خیلی پشت من حرف میزد و اصلا باهم خوب نیستیم تولد من ۱۱ بود ۱۴ اسفند برای من یه لباس دست دوم که کهنه بود و معلوم بود مال چندین سال پیشه آورد گذاشته بود تو پلاستیک به منم خیلی بر خورد نمیاورد سنگین تر بود این هم آورده بود تا من براش کادو ببرم فک میکنن من رو گنج نشستم امروز تولد اون بود من امروز امتحان مهم داشتم رفتم مدرسه دیگه نمیرم بنظرتون براش کادو نبرم زشت نیست اخه منم دیگه تو کارتم ۵ هزار مونده دلمم نمیاد برای کسی که برای من چنین کادویی آورد کادو ببرم

نه نبر کادوی خودشو بده خودش کثافتو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چه دلیلی داره اصلا براش کادو بخری؟

اگه صمیمی بودید یا در حدی بودید ک باهم یکی دوبار بیرون برید اره ...در غیر این صورت حتی فک کردن بهشم به نظرم دیوونه بازیه

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از وسایل خودتو بذار تو نایلون بده 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏