2777
2789
عنوان

قلب شکسته

505 بازدید | 46 پست

ما آدم ها رسم عجیبی داریم
به دست می‌آوریم که از دست بدهیم!

قبل از رسیدن به کسی

که زندگیمان شده است

هر کاری برای داشتنش انجام میدهیم

زمین و زمان را بهم می‌ریزیم

تا به مراد دلمان برسیم

مدام رویا می‌بافیم

و خودمان را عاشق ترین آدم دنیا میدانیم

اما بعد از رسیدن

درست زمانی که دلمان قرص شد

او در زندگیمان هست

همه چیز را فراموش می‌کنیم

فراموش می‌کنیم چقدر

برای این روزها تلاش کرده ایم

صبور بوده ایم  

رویا بافته ایم

یادمان میرود

این همان روزی ست که

آرزویش را داشته ایم

آنقدر تغییر می‌کنیم

که تبدیل به یک آدم دیگر می‌شویم

آدمی که هیچ شباهتی

به یک عاشق ندارد

حقیقت تلخی‌ست

{#حسین_حائریان👤}

الله❤️

اگه یه روزی ازم بپرسن،
که دلیلت واسه ادامه دادن زندگیت تو این دنیا چیه؟
من همه‌ی قشنگیای دنیارو توی وجودت خلاصه میکنم

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان

من وشوهرم ۱۳یا ۱۴سال زندگی میکنیم من هیچ وقت به خودم اونجوری نرسیدم یعنی ابروهای برندلشته وموهای معمولی دارم دوسال پیش شوهرم بیکار شد وضع ما خیلی بد شد خیلی سختی کشیدم باز شوهرم رفت سر کار این بار تصمیم گرفتم تا پس انداز داشتا باشیم هیچ وقت زیاد خرج نکردم هیچ وقت لباس نخریدم چون بچه شیر میدم خودم میدونم خیلی بدهیکل شدم ونمیتونم برم باشگاه امروز وقتی با شوهرم دعوا کردیم طعنه اینا بهم زد گفت چاقم ☹😔گفت مثل پیرزنام واینکه اگه بهم خیانت بشع حقمه من خیلی ناراحتم به نظرت نظر واقعیش گفت؟؟؟

من وشوهرم ۱۳یا ۱۴سال زندگی میکنیم من هیچ وقت به خودم اونجوری نرسیدم یعنی ابروهای برندلشته وموهای معم ...

بگردم عزیزم 🥺

نه حتما بی منظور گفته 

بخودت برس وزن ربطی نداره 

من دیدم کسایی ک توپولن ولی خیلی خوشتیپ و عالین 

الله❤️

من وشوهرم ۱۳یا ۱۴سال زندگی میکنیم من هیچ وقت به خودم اونجوری نرسیدم یعنی ابروهای برندلشته وموهای معم ...

بخودت برس درکنارش پس انداز کن عزیزم 

الله❤️

بگردم عزیزم 🥺نه حتما بی منظور گفته بخودت برس وزن ربطی نداره من دیدم کسایی ک توپولن ولی خیلی خوشتیپ ...

وقتی ماشین شوهرم گرفتن من باردار بودم شوهرم سر کار نمیرفت مجبور بودیم چشم خودم وبچه بزرگم به دست همه بود همونجا با خودم گفتم دیگه پول جمع میکنم تا اگه بی کار شد حداقل مختاج نباشم ولی حرف شوهرم دلم شکست من خیلی زن قوی هستم امروز نمیدونم چرا اینقدر ناراحت شدم

وقتی ماشین شوهرم گرفتن من باردار بودم شوهرم سر کار نمیرفت مجبور بودیم چشم خودم وبچه بزرگم به دست همه ...

زبون مردا تلخه همینجور 

فدای سرت 

ولی جم کن به خودت رسیدگی کن نزار حیف شه یا دیر

الله❤️

خب عزیزم برو باشگاه . من باردارم بچم به دنیا بیاد حتما دوباره میرم . مردا دوس دارن زن به خودش برسه 

ببخش با موضوع بی ربط باعث خراب شدن تا پیکت شدم متنت خیلی قشنگ بود خدا به حق حضرت زینب بهت عزت وسر بل ...

دورت بگردم مهربونم امیدوارم تونسته باشم حتی ی کمک ریز کرده باشم 

انشاالله که حال دلت عالی باشه خواهری 

التماس دعا🫠💔

الله❤️

الهییی.چقدر ناراحت شدم .این همه سختی کشیدی این شد جوابت .ولی واقعا اشتباه کردی از قدیمم میگفتن زنی که خرج داره.....وقتی به خودت میرسی وخرج پوشاک و قیافه ات میکنی تو چشم میای وهمه میگن زیبایی