2777
2789
عنوان

قلب شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 46 پست
اره ولی نمیدونم از کجا شروع کنم اجی خوبم من رنگ سن بالا نشونم میده

رنگ فندقی بزار مثلا 

ابروهاتو اگ کم پشته فیبروز کن 

یمقدار همیشه آرایش کن 

لباسای خوب بپوش 

همیشه مرتب و تمیز و خوشب بو باش 

الله❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی ماشین شوهرم گرفتن من باردار بودم شوهرم سر کار نمیرفت مجبور بودیم چشم خودم وبچه بزرگم به دست همه ...

ببین به خودت برس مردا این چیزا حالیشون نیست. بگو بچه رو هفته ای سه روز نگهدار برم باشگاه . روحیتم عوض میشه

خب عزیزم برو باشگاه . من باردارم بچم به دنیا بیاد حتما دوباره میرم . مردا دوس دارن زن به خودش برسه

کسی نیست دخترم بگیره بعد به خدا باید کارخونه بکنم به پسر بزرگم برسم شیر هم میدم خیلی زود گرسنه میشم

رنگ فندقی بزار مثلا ابروهاتو اگ کم پشته فیبروز کن یمقدار همیشه آرایش کن لباسای خوب بپوش همیشه مرتب و ...

رنگ طبیعی ۵رو با دودی ۵ترکیب کم با اکسیدان ۱ . من رنگ و مش کارم .یه قهوه ای متوسط بهت میده . حتما اکسیدان ۱

دورت بگردم مهربونم امیدوارم تونسته باشم حتی ی کمک ریز کرده باشم انشاالله که حال دلت عالی باشه خواهری ...

میدونی اجی وقتی متنت دیدم ی چیز تو دلم گفت بااین دختر دردودل کن به خدا دعات مئکنم

میدونی اجی وقتی متنت دیدم ی چیز تو دلم گفت بااین دختر دردودل کن به خدا دعات مئکنم

قربون دلت اخه چقدر تو خوبی دورت بگردم 

شوهرت باید قدر همچین خانومی و بدونه 

ولی تو ثابت کن که بهترینی همیشه درهر شرایط جا نزن قوی ادامه بده بخودت برس و اهمیت بده

الله❤️

ببین به خودت برس مردا این چیزا حالیشون نیست. بگو بچه رو هفته ای سه روز نگهدار برم باشگاه . روحیتم عو ...

نگه نمیداره میگه من کار کنم یا بچه بگیرم تازه وقتی میاد خونا همش باید بهت فرمان بده این کارو بکن این کارو نکن

اره معمولا بعد یسال میره ماله من ک اونجور بود

جاش قرمز نشد دلم میخواد با پول تودم دماغم عمل کنم ولی من احمق همش میگم اگه باز ماشینمون گرفتن این دوباره بی کار بشه بچه هام اذیت بشن چی