2777
2789
عنوان

یه شبا خواب میبینم لخت تو خیابونم

3793 بازدید | 16 پست

کسی تعبیرشو بلده یا خواب میبینم تو یه مهمونی سرمو نپوشوندم بعد میبینم اونجا نامحرم بوده و اون لحظه هنگ میکنم دلیلش چی میتونه باشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

تعبیر لخت بودن تو ی محفلی یعنی میری مکه. من خواب دیره بودم لخت تو خیابونم و خ خجالت میکشم و ناراحتم مردم هم ی طوری بودن انگار ک نگام هم میکردن هم نه . و خوابم تعبیر شد و ب مکه هم رفتم. اما توی تعبیر حضرت یوسف بزن درستشو میگه بهت

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بارداری 🤣🤣🤣🤣ولی جدی بهت بگم من دیدم کسی روکه این خوابودیده بودالبته اون می گفت شرم داشتم توی خواب که لخت بودم رفتش حج ..یعنی تعبیرش حج بود

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

من خواب دیدم با یه دوچرخه کوچولو رفتم بیرون و همه بد نگام میکنن ولی اهمیت نمیدم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
من خواب دیدم با یه دوچرخه کوچولو رفتم بیرون و همه بد نگام میکنن ولی اهمیت نمیدم

😂😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

عزیزم خواب هاتون توبارداری وهیچ تعبییری نداره خیالت راحت..اگه بگم من توحاملگیم چه خوابایی میدیدم خوف میکنید...البته نظرات دوستان هم متین.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

عزیزم خواب هاتون توبارداری وهیچ تعبییری نداره خیالت راحت..اگه بگم من توحاملگیم چه خوابایی میدیدم خوف ...

باردار نیستم تیکر بارداری واسه تولد پسرمه چون حس میکنم قراره سه سالگیش معجزه بشه و بحرف بیاد😢😢😢

حرف نمیزنه؟؟چرا؟؟اگه خاستی بگو .دعا میکنم تو نمازام

بخاطر تشنجایی که بی دلیل از یک سال و نیمگی شروع شد الان شکر خدا با دارو کنترل شده و خیلی عالی شده ولی هنوز کلامش برنگشته ممنون میشم واسش دعا کنی

بخاطر تشنجایی که بی دلیل از یک سال و نیمگی شروع شد الان شکر خدا با دارو کنترل شده و خیلی عالی شده ول ...

ان شا الله که خوب میشه خدا بزرگه

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂