2777
2789
عنوان

چیکارر‌کنم😫💔

94 بازدید | 18 پست

مدیر مدرسمون که گفته دانش آموزانی‌که نقشه نیومدن کشیدن و فلان فکر مدرسه دیگه کنن برای خودشون ما می‌خواستیم تا چهارشنبه این هفته بریم دیگه نریم تا بعد عید خدا میدونه بچه ها میخوان چیکار کنن منم فردا پرسش دارم موندم چطور بخونم حال خودمم ندارم بدنم بدجور درده 😫💔( پایه نهمم)

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی کاشکی همه ی ناراحتی ها درس بود 😮‍💨💔

کاش ولی درس ناراحتی نیست یه دغدغس یا استرس 

و اینا که باعث ناراحتی میشه شرایط یکسانه برای هممون 

منم الان ناراحتم فقط میخوام از مرز این انتخاب رشته  به خوبی گذر کنم همین 

پرسش و که باید بخونی ولی مدیر تون یکم یزیده ، خود معلم ما فحش گذاشته برای هرکسی از هفته بعد بیاد😂

خیلیییی یزیده بخدا مدیرمون معلممون امروز گفت نیاین ولی یوقت نگید من گفتم و اینا معلما از ما میپرسن تا کی میاین 😂💔 

باید فارسی ، عربی و اجتماعیت قوی باشه

خیلی‌ ساده است قبول شدنش از تجربی 

چون تجربی اونم گرایشی که من میخواهم برم معدلم نباید پایین ۱۹ باشه چون توی کنکور اثر داره و رتبه ام هم حد اقلش باید سه رقمی باشه 

واقعاً باید مثل خر بخونم 

کاربر آقا
باید فارسی ، عربی و اجتماعیت قوی باشه

فارسیم خوبه عربیمم بخونم ۱۶ اینا میشم کمش 

اجتماعیمم ۱۶ اینا البته معلممون جرته وگرنه پرسال ۱۹ بودم 

این‌میاد ۳ ۴ تا درس باهم میگیره بجا اینکه از هر درس جدا امتحان بگیره آدم کم کم یاد بگیره 💔 خیلی میترسم با این معلما و تدریسشون خداد چیکار کنم 

فارسیم خوبه عربیمم بخونم ۱۶ اینا میشم کمش اجتماعیمم ۱۶ اینا البته معلممون جرته وگرنه پرسال ۱۹ بودم ا ...

اجتماعی که واقعاً نامردیه ولی درس های دیگه رو باید بخونی 

کاربر آقا
خیلی‌ ساده است قبول شدنش از تجربی چون تجربی اونم گرایشی که من میخواهم برم معدلم نباید پایین ۱۹ باشه ...

منم رشته ای که برای دانشگاه میخوام برم دست کمی از تجربی نداره باید معدل کنکورت کمش ۱۷ بشه دبیرستان انسانی خوندن به اندازه تجربی‌سخته شاید باورت نشه من خودم فوق لیسانس میشناسم که میگه من کشش ابن حجم تاریخ نداشتم تجربی آسون بود برام فوقش چند تا فرمول بود