khatereh_۴۰۳ مدیر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6975 عنوان چیکاررکنم😫💔 | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 18 پست مدیر مدرسمون که گفته دانش آموزانیکه نقشه نیومدن کشیدن و فلان فکر مدرسه دیگه کنن برای خودشون ما میخواستیم تا چهارشنبه این هفته بریم دیگه نریم تا بعد عید خدا میدونه بچه ها میخوان چیکار کنن منم فردا پرسش دارم موندم چطور بخونم حال خودمم ندارم بدنم بدجور درده 😫💔( پایه نهمم) شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1403/12/18 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaahyaa عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 968 منم رشته ای که برای دانشگاه میخوام برم دست کمی از تجربی نداره باید معدل کنکورت کمش ۱۷ بشه دبیرستان ا ... اینکه میگی حجم تاریخ درسته زیاده ولی علوم و تجربی و باید بفهمی اصلا حفظ کردنی نیستفیزیکشم مثل ریاضیه اونم فورمول هاشه که باید حفظ کنی اصلش درک مطلبه هر رشته ای سختی های خودشو داره من و که بزارن انسانی از آخر اول میشم 😂😂هیچی حالیم نیست از تاریخ کاربر آقا
yaahyaa عضویت: 1402/02/16 تعداد پست: 968 روزه نیستم ولی سخته تغدیه تو مدرسه نمیتونم بخورم خب راحتی دیگه تو ، مثل من سردرد و بی حالی نداری کاربر آقا
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6975 خب راحتی دیگه تو ، مثل من سردرد و بی حالی نداری چون حالت عادی سردرد و بیحالی دارم روزه نمیگیرم 😂 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 6975 اینکه میگی حجم تاریخ درسته زیاده ولی علوم و تجربی و باید بفهمی اصلا حفظ کردنی نیستفیزیکشم مثل ریاضیه ... 😂🤦🏻💔مطالعات فردا امتحانه اصلن هیچ هیچم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸