2777
2789

سلام به همگی 

من زایمان زودرس شدم اواخر هفته ۲۴

میخوام اقدام کنم ولی به شدت ترس از دست دادن دوباره بچه منو داره از پا درمیاره 

با اینکه مشغولم مدام ذهنم رو درگیر چیز های دیگه میکنم ولی واقعا عذاب اوره 

چجوری کنار اومدین ؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرارنیست ک دوباره اتفاق بیوفته منم بچه اولم۲۹هفته باسزارین بدنیااومد چندروز بعدمرد .دومی خداروشکرالا ...

خدا حفظشون کنه عزیز دلم 💖

همه ی اینارو میدونم ولی بازم نگرانم  . افکار منفی بیچارم  کرده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

علتش چی بود

یکباره. طول سرویکس کم شد 

سرکلاژ شدم ولی نموند 

نترس عزیزم اقدام کنان شاالله ک صحیح و سالم دنیا میاد بهش فکر نکن ب اتفاقات خوب فکرکن

انشالله 

انشالله که به سلامتی به دنیا بیاداما چه ترسی من که ۳ تا سقط داشتم به کتف چپم هم نبوده و نیست

باردار نیستم عزیزم 

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته 💖 و اگه نی نی میخوای هر چه زودتر نصیبت بشه 

من دوتا سقط داشتم تو هفت هفته و هشت هفته به علت ایست قلبی

اول بگم که فققققط خدا خدا خدا  

ولی خب کنار نیومدم  استرس داشتم، برای رفع استرسم تلاش کردم و دکترم و همسرم کنارم بودن تا دوران بحران ذهنیم تموم بشه

دکتر اجازه داده بود هر هفته برم پیشش سونوم کنه خیالم راحت بشه من از هفته‌ی ۵ تا هفته‌ی ۹ هر هفته با همسرم میرفتم دکتر و ضربان قلبش رو چک میکردم و برمیگشتیم بعدش هم ۱۲ هفتگی هم انتی رفتم هم سلفری تا خیالم راحت بشه

نه همسرم نه دکترم برای اینکه استرس نداشته باشم تحت فشارم نزاشتن بهم گفتن هررر کاری که لازمه انجام بدی تا استرس نداشته باشی انجام بده این حرفا و رفتارها خودبه خود از استرسم کم میکرد اما نه اینکه صفر بشه … الان ۳۴ هفته ام هست و هیچ استرسی دیگه ندارم و توکلم به خداست

باردار نیستم عزیزم امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته 💖 و اگه نی نی میخوای هر چه زودتر نصیبت بشه

ممنون دارم ۲ هم دارم یه دختر و یه پسر و از ۳۰ سالگی که سومین سقط مو کردم قید بچه رو زدم