امشب شب سومی هست که پدرم رفته حال مساعدی نداریم ممکنه براش حمدی صلواتی.. هردعایی که براتون راحت تره بفرستین به روحش؟ ان شاءالله همیشه شادی ببینین و انرژی خوبه دعاهاتون رحمت بشه برگرده به زندگی خودتون 🌹
سلام عزیزم حرم امام رضا ع هستم برای حاجاتتون دعا کردم و برای شادی روح مرحوم پدر طلب مغفرت دارم. گفتم شاید دوست نداشته باشید اسم مرحوم پدر رو رو کاغذ نوشته بودم اینجا نگذاشتم در تاپیک نمونه. من از قدیم برای هر کی ختم و دعا داشتم حتما حرم هم میامدم و نماز و زیارت نامه به نیابتشون خوندم الان هم برای شما عزیزجان
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.