2777
2789

بستگی به خودت داره مثلا من ادمی حساسی هستم نمیتونم تحمل کنم کسی منو با کسی مقایسه کنه مسلما کسی که یبار ازدواج کرده ناخودآگاه همسر دوم را با اولی مقایسه خواهد کرد تو دلش یا اینکه من همش میخوام فکر کنم نکنه هنوز به اون فکر میکنه و....ترجیح میدم وارد همچین زندگی نشم مگر اینکه شرایط طرف واقعا فوق العاده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد نظراتون بی رحمانس یعنی اگه یه اقایی قبلا ازدواج ناموفقی داشته اینقد براتون اون ادم غول دو سر و وحشتناکه,که میگید اگه ادم بود طلاقی نمیشد,یا اینکه با استرس میگید وای دوری کن ازش,پس حتما درباره خانم های مطلقه هم همین نظر رو دارید

مامان من مي گه زن مرده رو زنش بده زن طلاق داده رو سنگش بده

از اقوام خودم آقا زن اول طلاق داد زن دوم هم طلاق داد الان سومي رو صيغه كرد

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
فک کردم نوشتی زن دوم شدم . گفتم اخ جون تاپیک جنجالی 😃

کلا دوست داریا 😂

تاپیکه ترکید نشد جوابتو بدم 😆

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
مامان من مي گه زن مرده رو زنش بده زن طلاق داده رو سنگش بده از اقوام خودم آقا زن اول طلاق داد زن دوم ...

پس اگه یه خانمی هم همسرش ادم درستی نبود و اون زن بدبخت طلاق گرفت به چشم یه زن خراب و صیغه ای بش نگاه کنیم دیگه

نه تلخ نیست دختر خاله ی من اینجوری ازدواج کرده و خیلی دوس داره شوهرشو حتی شوهره یه دختر از همسر قب ...

سسسهههلام نارگیل چطوره؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
پس اگه یه خانمی هم همسرش ادم درستی نبود و اون زن بدبخت طلاق گرفت به چشم یه زن خراب و صیغه ای بش نگاه ...

عزيزم من تجربه خودمو گفتم حرف ديگه اي زدم آيا

بعدم من كجا همچين حرفي رو زدم كه خرابه

دنبال بحث نباش 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
پس اگه یه خانمی هم همسرش ادم درستی نبود و اون زن بدبخت طلاق گرفت به چشم یه زن خراب و صیغه ای بش نگاه ...

و جالبه که اینجا خیلی همدیگه را به طلاق تشویق میکنن.بعد اینجوری نظر میدن

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
عزيزم من تجربه خودمو گفتم حرف ديگه اي زدم آيا بعدم من كجا همچين حرفي رو زدم كه خرابه دنبال بحث نبا ...

وا خب گفتی مامانم گفته مرد مطلقه به درد نمیخوره تو فامیل ما همشون صیغه ای و داغونن,پس برعکسش هم میشه زن مطلقه به درد نخور

وا خب گفتی مامانم گفته مرد مطلقه به درد نمیخوره تو فامیل ما همشون صیغه ای و داغونن,پس برعکسش هم میشه ...

گفتم دنبال بحث نيستم

من نگفتم حرف مامانم درسته متوجه شدي

وا خب گفتی مامانم گفته مرد مطلقه به درد نمیخوره تو فامیل ما همشون صیغه ای و داغونن,پس برعکسش هم میشه ...

بعد من كي گفتم تو فاميل ما همه صبغه اي و خرابن پستو درست بخون