2777
2789

وااااا.... مگه همزمان ميخواي زنش باشيً كه نوشتي دوم؟  مامان بزرگ من ميگفت مردا قدر زن دومشونو بهتر ميدونن حالا نميدونم چرا وليً قديميا هميشه ي چيزي ميدونستن حرف ميزدن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلیل طلاق مهمه؟بچه داره؟

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

نه تلخ نیست

دختر خاله ی من اینجوری ازدواج کرده و خیلی دوس داره شوهرشو

حتی شوهره یه دختر از همسر قبلیش داره ولی دختره خیلی خیلی وابستست بهش

بستگی به آدمش داره دیگه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

من خواستگار ایطوری داشتم مامانم نزاشت. بعدها دو سه نفر که میشناختم اینکار رو کردن و اونها رو هم طلاق دادن

من سفارش خرید از ترکیه می گیرم.هر چه شما بخواهید.اینم آدرس تل گرام                      https://t.me/kharidasanazUSA

نکن دخترجون خواهرم کردالان جداشده

..لعنتی ی بجه هم گذاست روی دست خواهرم..ولی بچه رونمیده به خواهرم..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

کسانیکه من می شناسم با همون دلیلی طلاق گرفتن که زن اول گرفته بود و اینها در ابتدا انکارش میکردن

من سفارش خرید از ترکیه می گیرم.هر چه شما بخواهید.اینم آدرس تل گرام                      https://t.me/kharidasanazUSA