2777
2789
عنوان

استعداد درخشان رشته علوم تربیتی

144 بازدید | 10 پست

کسی اینجا از طریق استعداد درخشان ارشد خونده ؟ 

توی مصاحبه چه سوال هایی ازتون پرسیدن ؟

اگر رشته علوم تربیتی بودید که بهتر اگر نبودید هم لطفا تجربتون رو بگید .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رشته اقتصاد بودمهمون دانشگاه خودمون موندم ، سوالی نپرسیدن و مصاحبه نداشت

اگه به عقب برگردی بازم ارشد میخونی

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

اگه به عقب برگردی بازم ارشد میخونی

اگه برگردم به عقب بعد از لیسانس مینشستم عین چی برای آزمون‌های استخدامی میخوندم تا قبول بشم، بعد که استخدام شدم ارشد میخوندم.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگه برگردم به عقب بعد از لیسانس مینشستم عین چی برای آزمون‌های استخدامی میخوندم تا قبول بشم، بعد که ا ...

ولی خب استعداد درخشان فقط همون سال قابل استفادس ک

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

ولی خب استعداد درخشان فقط همون سال قابل استفادس ک

قبولی ارشد زیاد سخت نیست.

من یکم خوندم حتی کنکورم شرکت کردم و میتونستم برم دانشگاه تهران، اما نرفتم. 

بستگی به هدف خودت داره که دنبال چی هستی، من همیشه دوست داشتم درس بخونم یه شغل دولتی گیرم بیاد، خیلی عشقِ ارشد و دکترا نبودم.

بعد از گرفتن مدرک لیسانس پدرم اصرار کرد که تا هنوز از درس سرد نشدی برو فوق بخون 😐 (منم رو حرفش حرف نزدم) .فک میکرد اگه فوق داشته باشی کار بهتر گیرت میاد یا اینکه فکر میکرد من علاقم به درس زیاده که ادامه بدم استاد بشم؛ نمیدونست که من دیگه حالم از کتاب بهم میخوره و مجبوری میخوندم.

الکی سه سال از عمرم برای ارشد تلف شد در صورتی که میتونستم بشینم برای آزمون‌های بانک و...بیشتر بخونم

قبولی ارشد زیاد سخت نیست.من یکم خوندم حتی کنکورم شرکت کردم و میتونستم برم دانشگاه تهران، اما نرفتم. ...

منم دقیقا زیاد علاقه ب درس ندارم و مثل شما دوست دارم یه کار دولتی داشته باشم اما بخاطر همین استعداد درخشانه وسوسه شدم ارشد برم نمیشه در کنار ارشد برای ازمونای استخدامی خوند؟! 

منم دقیقا زیاد علاقه ب درس ندارم و مثل شما دوست دارم یه کار دولتی داشته باشم اما بخاطر همین استعداد ...

چرا میشه. 

ولی من اون دوره حالم خوش نبود نمیخوندم، کرونا هم اومده بود دیگه بدتر افسردگی گرفته بودم میگفتم بذار مدرکمو بگیرم بعد میخونم. تو اشتباه من رو نکن، در کنارش برای آزمون‌ها هم بخون.

دوستمم ارشد میخوند و ترم اول آزمون بانک رو قبول شد

چرا میشه. ولی من اون دوره حالم خوش نبود نمیخوندم، کرونا هم اومده بود دیگه بدتر افسردگی گرفته بودم می ...

عه مرسی عزیزم💕

اگه برگردم به عقب بعد از لیسانس مینشستم عین چی برای آزمون‌های استخدامی میخوندم تا قبول بشم، بعد که ا ...

چند سالته؟؟چرا الان شروع نمیکنی؟من سال ۱۴۰۰ همزمان برای ارشد می‌خوندم و آزمون استخدامی

اون موقع منابع ارشد و آزمون مشترک بودن تقریبا

ارشدم باعث افزایش حقوق میشه