rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5873 عنوان قرص فلوکستین وپرخوری عصبی 341 بازدید | 39 پست بچه ها چیکار کنم یعنی بخورم این قرصو ،ضررنداره اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید … 1403/12/18 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 42181 اگه دکتر نوشته بخور.یا بگو تعویضش کنه شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
roxana_ss عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 660 با این پر خوری عصبی لامصب ۲ ، ۳ کیلو اضافه کردم نمیدونم منم بخورم یا نه باز قبلا پزشک رفتم تجویز کرد ولی بازم نمیدونم عوارض داره یا نه هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......
افرا_سابق عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 3419 با این پر خوری عصبی لامصب ۲ ، ۳ کیلو اضافه کردم نمیدونم منم بخورم یا نه باز قبلا پزشک رفتم تجویز کرد ... قبلا فلوکستین خوردی ؟ کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5873 اگه دکتر نوشته بخور.یا بگو تعویضش کنه برای پرخوری عصبی میخوام بخورم ،یادمه شما تویه تاپیک درموردمودپلاس صحبت کردین اونم برا پرخوری خوبه اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
roxana_ss عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 660 قبلا فلوکستین خوردی ؟ قبلا خریدم یدونه خوردم که بعدش تحقیق کردم بعضی ها گفتن عوارض داره ریختم دور ولی نگاه میکنم اطرافیان خوردن گفتن نه خوبه برای همین دوباره میخوام بخرم هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5873 ضرر نداره یکم عوارضش برا من بد بود عوارضش چی بود ،میگن میل جنسی کم میکنه اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5873 قبلا خریدم یدونه خوردم که بعدش تحقیق کردم بعضی ها گفتن عوارض داره ریختم دور ولی نگاه میکنم اطرافیان ... میگن عوارضش تاده روزه فقط اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
roxana_ss عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 660 میگن عوارضش تاده روزه فقط نمیدونم دلم میخواد دوباره بخرم قبلا خریدم یادم نمیاد چند گرفتم شما میدونی چند شده هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......
افرا_سابق عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 3419 قبلا خریدم یدونه خوردم که بعدش تحقیق کردم بعضی ها گفتن عوارض داره ریختم دور ولی نگاه میکنم اطرافیان ... من ده میل خریدم نصفشو بخورم ولی از سردرداش میترسم بعد هم قطع کنی دوباره پرخوری برمیگرده که کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚
rrabi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5873 نمیدونم دلم میخواد دوباره بخرم قبلا خریدم یادم نمیاد چند گرفتم شما میدونی چند شده من گرفتم یه دونه خوردم ولی ارزون بود اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
roxana_ss عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 660 من ده میل خریدم نصفشو بخورم ولی از سردرداش میترسم بعد هم قطع کنی دوباره پرخوری برمیگرده که آره برای منم ۱۰ میل تجویز کرد گفت بعد ۱۰ روز باز دورش رو بالا تر ببر ولی این عوارضش دو دلم کرده هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......
roxana_ss عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 660 من گرفتم یه دونه خوردم ولی ارزون بود چند میل گرفتی هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......