2777
2789
عنوان

قرص فلوکستین وپرخوری عصبی

341 بازدید | 39 پست

بچه ها چیکار کنم یعنی بخورم این قرصو ،ضررنداره

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

با این پر خوری عصبی لامصب ۲ ، ۳ کیلو اضافه کردم نمیدونم منم بخورم یا نه باز قبلا پزشک رفتم تجویز کرد ولی بازم نمیدونم عوارض داره یا نه

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دکتر نوشته بخور.یا بگو تعویضش کنه

برای پرخوری عصبی میخوام بخورم ،یادمه شما تویه تاپیک درموردمودپلاس صحبت کردین اونم برا پرخوری خوبه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

قبلا فلوکستین خوردی ؟

قبلا خریدم یدونه خوردم که بعدش تحقیق کردم بعضی ها گفتن عوارض داره ریختم دور ولی نگاه میکنم اطرافیان خوردن گفتن نه خوبه برای همین دوباره میخوام بخرم

ضرر نداره یکم عوارضش برا من بد بود

عوارضش چی بود ،میگن میل جنسی کم میکنه

قبلا خریدم یدونه خوردم که بعدش تحقیق کردم بعضی ها گفتن عوارض داره ریختم دور ولی نگاه میکنم اطرافیان ...

میگن عوارضش تاده روزه فقط

قبلا خریدم یدونه خوردم که بعدش تحقیق کردم بعضی ها گفتن عوارض داره ریختم دور ولی نگاه میکنم اطرافیان ...

من ده میل خریدم نصفشو بخورم ولی از سردرداش میترسم بعد هم قطع کنی دوباره پرخوری برمیگرده که

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚

نمیدونم دلم میخواد دوباره بخرم قبلا خریدم یادم نمیاد چند گرفتم شما میدونی چند شده

من گرفتم یه دونه خوردم ولی ارزون بود

من ده میل خریدم نصفشو بخورم ولی از سردرداش میترسم بعد هم قطع کنی دوباره پرخوری برمیگرده که

آره برای منم ۱۰ میل تجویز کرد گفت بعد ۱۰ روز باز دورش رو بالا تر ببر ولی این عوارضش دو دلم کرده