2777
2789
عنوان

لیزر موی زائد

2804 بازدید | 84 پست

سلام بچه ها، این راسته که لیزر موی زائد فقط توی بیمارستان رازی جواب میده  و بقیه جاها چون دستگاهشون خوب نیست بعد چند ماه برمیگرده؟ کسی بوده که رازی هم بره ولی زمان شارژش دوباره دراومده باشه؟ من یه جای دیگه رفتم تو طول درمان خیلی خوبه ولی بعد چند ماه ۷۰ درصدش برگشت

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من كه كرج ميرم كلينيك بهبد واقعاا عاليه😍

هزینش چقدره؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
دستت طلا سواله منم هست اینکه اگه لیزر کنیم پاهارو چند وقتی باید بریم لیزر ایا واقعا میرن موهای زائد؟ ...

من پاهامو انجام دادم من كه بار دوم قشنگ ديدم كه موهام چقدررررر كم شده و ناازك

عزيزم هنوز هيچ دستگاهي اختراع نشده ك كلا از بين ببره

فقط موهارو خيلي نازك و رشدشو كم ميكنه

بعد از جلساتت بازم ٣ماه يكبار و بعد ٦ماه يكبار بايد ليزر كني

همون الكساندرايت كندلا

من بيكيني و ران رو كردم ٢٦٠ شيكم هم ٥٠

چند جلسه 260؟

دکتر پوست خوبم میشناسی تو کرج؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
نیلا جون میخوام بدونم پاها و جاهای سخت رو لیزر بزنیم موهامون میرن وقتی ده جلسه بریم تا چ حدی موهای پ ...

بنظرم بستگي ب رنگ پوست هم داره هرچي سفيدتر باشي بيشتر جواب ميده 

والا بخدا من با ٢ جلسه جواب داد حالا بعد دوماه ميخوام برم واسه جلسه سوم كلا بهم گفت كه بايد ٧ جلسه بيايي وليمن با دو جلسه موهام واقعااا نازك شده