2777
2789
عنوان

نظریه نا محبوب ساسی هنرمنده

150 بازدید | 14 پست

بچه ها من جدی ساسی رو دوست دارم به نظرم خلاقیتش عالیه تمام سوژه های سال تو ترانه هاش هست و موزیک ویدیو هاش به شدت خلاقانه است هیچ هنرمندی انقدر خلاق نداشتیم تازه به نظرم حواشی که قبل آهنگش درست میکنه هم جالب و خلاقانه اس فقط مشکل اصلی من با حرفایی که تو آهنگش میزنه اگه اونا رو نمیگفت واقعا می‌شد یه هنرمند کامل ولی حیف که نمیشه اهنگاشو گوش کرد 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

هنر حکایت همون تیغ جراحیه که بستگی داره تو دست کی باشه

کسی که ضد فرهنگ باشه.

یا کسی که هدفش الهی باشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنر حکایت همون تیغ جراحیه که بستگی داره تو دست کی باشهکسی که ضد فرهنگ باشه. یا کسی که هدفش الهی باشه

خب به نظرم هنرش و داره ولی درست استفاده نمیکنه 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چرا احساس کردم خود ساسی تاپیک زده😂😂

وای 😂

خب به نظرم هنرش و داره ولی درست استفاده نمیکنه

خب دیگه 

میشه گفت چاقو دست یه ادم دیوانه است

وای به حال اون کسی که مخاطبش قرار بگیره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

حیف اسم هنرمند که رو این باشه!

دوست عزیز،خلاقیت؟

محتوا ج.نسی خلاقیت نمی‌خواد،ذات کثیف میخواد،بی شخصیتی میخواد،وجدان کثیف میخواد برای پارو کردن اون پولا!

تا زمانی که کمی مطالعه نکردید از اینکه هنر چیه لطفا اسم هر چیزی رو هنر و هنرمند نزارید!!!

حیف اسم هنرمند که رو این باشه!دوست عزیز،خلاقیت؟محتوا ج.نسی خلاقیت نمی‌خواد،ذات کثیف میخواد،بی شخصیتی ...

من خودم هنرمندم عزیزم فک کنم صحبت منو متوجه نشدید گفتم اگر از هنرش درست استفاده می‌کرد یه هنرمند کامل می‌شد چون استعدادش و داره

🤣🤣🤣تو فنش هستی ازش تعریف نکنی دیگران که ازش متنفرن میخوان تعریف کنن اینستا داری ؟ اینستا جنس خراب ...

اصلا متوجه منظورت نشدم اتفاقا من اصلا فنش نیستم که هیچ آشنایی هم باهاش ندارم خیلی ولی فک کنم تقریبا آهنگاش یه بار اتفاقی هم که شده به گوش همه خورده دیگه نه؟؟

خب دیگه میشه گفت چاقو دست یه ادم دیوانه استوای به حال اون کسی که مخاطبش قرار بگیره

مخاطب خودش باید عقل داشته باشه من تو پارتیا مشکلی با شنیدن آهنگاش ندارم