2777
2789
عنوان

بلد نیستم ماکارونی بپزم یادم بدید🥲🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 74 پست

ماکارانی باید موادش خوشمزه باشه وگرنه خودشو که ده دقیقه تو اب جوش بپزی کافیه 

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

عزیزممم منم ی بار درست کردم سوختخانما میشه بگیدچرا؟ماکرانی خیلی کم بود در حد یک یا یک و نیم بشقاب شد ...

چخبره۱ساعت.۲۰دیقه ای میپزه فقط شعله یه کوچولو باید ازشعله ی برنج بیشترباشه.آبم نریزی داخلش خمیرمیشه فقط نون یاسیب زمینی وروغن همین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از قبل با مواد لایه لایه بریزمش یا قاطیش کنم کلا

سامان گلریز تو یه برنامه ی آشپزی ش می گفت

وقتی رشته رو بردار  

که یه چند دونه ازش انتخاب کن بذار روی در و در رو برگردون،اگر به در قابلمه چسبید یعنی آماده ست ،ور درداری و دمش کنی

مرسی عزیزم فقط چند دقیقه بزارم دم بکشه؟

من همیشه ی ربع میذارم دم بکشه 

ولی اول مث برنج با شعله بیشتر اجازه بده بخار کنه بعد ک کم مردی بعد ده دیقه ی ربع خاموشش کن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چخبره۱ساعت.۲۰دیقه ای میپزه فقط شعله یه کوچولو باید ازشعله ی برنج بیشترباشه.آبم نریزی داخلش خمیرمیشه ...

همینا دستور گرفتم همه گفتن یک ساعت🥲 بازا ومدم پرسیدم گفتن نه همون ی ساعت

خوبه تجربه شد بازم مرسیییییی عزیزمممممم دلیل اینکه یک ذرررره خمیری شده بود میتونه این باشه که زیاد آبکش کردم؟

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

برای سس پیاز داغ درست کن. بعد گوشت چرخ‌کرده رو توش کاملا سرخ کن و با قاشق کاملا باز کن که گلوله نشه. تو همین مرحله فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه و اگر داری پودر پیاز بزن تا مزه گوشت خوب شه. بعد دو سه قاشق پر حدودا رب بریز و کاملا تفت بده با مواد. اگر فلفل دلمه داری خرد کن بریز توش. اگر دوست داری یه کم ترش شه یا قاشق آبلیمو یا زرشک هم بزن.کاملا که سرخ شدن یه کوچولو آب جوش به مواد اضافه کن. نمک یادت نره. روغن هم کم نریز.

از اون ور قابلمه رو قبل اینکه مواد آماده کنی پر آب کن وقتی جوشید ماکارونی ها رو بریز توش نمکم بریز

نذار خیلی نرم شه. یه کوچولو سفت بردار در عوض تو سس آب بریز.

بعد که آبکش کردی ته قابلمه تفلون روغن بریز و اگر داری یه کم کنجد بپاش.بعد یا لواش یا سیب زمینی بنداز و  لایه لایه ماکارونی و مواد بریز. خیلی نذار دم شه که نرم شه ته دیگ که سرخ شد برش گردون تو ظرف.

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

ینی حجم کم رو نیم ساعت بذارم بسه؟سوال دیگم دارم ماکارنیم یکم حالت خمیری داشت یکمممم هاولی بابام گفت ...

ماکارونی کلا زود دم میکشه چک کن دیگه...

خمیری هم شاید زیاد مونده تو آب جوش..موقع پخت روغن بزن به آب جوش

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

سس ماکارونیتو درست میکنی توش آب میریزی ماکارونی هارو خورد میکنی توش یکم که ابش جوشید دم کنی میزاری رو در قابلمه زیرشم شعله پخش کن میزاری و شعله گازو کم میکنی میزاری دم بکشه 

من خودم اینطوری درست میکنم خوب میشه

بله یکساعت باید دم بکشه

واقعا یک ساعت میذارید دم بکشه؟😁

من از یازده سالگی تا الان ک ۳۳سالمهآشپزی میکنم هیچ وقت بیشتر از ی ربع نذاشتم دم بکشه تک خییییلی مقدارشش زیاد باشه بیست دقیقه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁