2777
2789
عنوان

بلد نیستم ماکارونی بپزم یادم بدید🥲🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 74 پست

پیاز فراوون سرخ کن البته سرخ کامل نشه،ی کم سبک شه ک خوشمزه باشه گوشت رو سرخ کن حالا هرچی میخوای اضافه کنی مث قارچ یا فلفل دلمه ای اضافه کن بعد زردچوبه و نمک و فلفل بعدم رب گوجه خوب سرخ شده حتما 

ماکارونی رو ک گذاشتی بپزه زیر دندونت حس کنی ی کم سفته بعد آبکشش کن،تقریبا چهار پنج دقیقه ای فک میکنم وقت ببره 

مانا خیلی خوب میشه 

بعد دیگ آبکش کن خوب بشورش ک هم نشاستش بره هم گرماش از بین بره

ب نون یا هرچی میخوای کف قابلمه بریز ماکارونی رو بریز موادتو اضافه کن هم بزن درشو ببند دم بکشه 

خیلی نباید بمونه موقع دم کشیدن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم منم ی بار درست کردم سوختخانما میشه بگیدچرا؟ماکرانی خیلی کم بود در حد یک یا یک و نیم بشقاب شد ...

ماکارونی رو که دم گزاشتی یزره آبم بریز توش نسوزه و زود دم بکشه..درشو که وا کردی بخار میزنه ماکارونی دم کشیده..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

😂کجاش رو مشکل داری بگو همونو بگم قطعا سس درست کردنش رو بلدی

اره فقط احساس میکنیم دم نمیکشه چون میترسم خمیر شه زود خاموش میکنم چند دقیقه بزارم دم بکشه؟؟

اول سیب زمینی رو نگینی خورد کن بزار سرخ شه  وبهش زردچوبه بزن بزار کامل سرخ شه بعد از ماهیتابه خارجش کن

توی همون روغن سیبزمینی گوشت چرخی و پیاز متوسط نگینی اضافه کن و درشو ببند بزار آروم سرخ شه بعدش سه تا ۴قاشق سر پر رب گوجه بزن توی مواد بزار قشنگگگگگ سرخ شه بعد سیب زمینی ها رو هم اضافه کن نمک و فلفل هم بزن و بزار کنار

ماکارونی که داخل آبجوش ریختی حتما زردچوبه زیاد بزن که زرد شن بعد تو آبکش بریز 

بعدم کف قابلمه روغن بریز و نمک و اول ماکارونی بعد مواد لایه لایه اضافه کن بزار یکساعت کامل دم بکشه

من ماکارونی هام معروفه درست کن نظرتو بگو

اول موادرو آماده کن بذار پیازسرخ بشه بعد گوشتواصافه کن یاسویارو اگه فلفل دلمه وهویجم داری رنده کن بریز ادویه بزن ورب.بعد آبجوش آماده کن ماکارونی رو نصف کن بریزداخلش.باید نرم بشه ولی مغزش نه زیاد.بعدابکش کن قشنگ سردبشه.بعدموادتو که پخت قاطیش کن وخوب هم بزن که ماکارونی قرمزبشه.بعدسیب زمینی بچین حلقه ای کف قابلمه باروغن یه کم داغ که شد موادرو بریزداخلش ودم کنی بذار.زیرش اول یه کم زیادباشه بعدکمش کن.شعله نباید مثله برنج باشه یه کم بیشترباشه.اگه تو موادتم همون اول سس قرمزبریزی خوشمزه ترمیشه

دقت کن برای مایه گوشت چرخ کرده و پیاز رو که بلدی سرخ کنی رب نمک زردچوبه بزنی   ماکارونی رو هم وقتی می‌ریزی تو آب نمک دستت رو کج کن مثل سرسره بریز که به هم نچسبه   ماکارونی باید اونقدر تو آب باشه که نصف پختش انجام بشه     ته دیگم که بلدی بزاری    دفعه اول چرب درستش کن که عمرا اگه چرب باشه خراب بشه    ماکارونی رو دم میندازی بهتره مثل برنج آب ندی زیرش که بخار کنه خودش بخار میکنه 

ماکارونی رو که دم گزاشتی یزره آبم بریز توش نسوزه و زود دم بکشه..درشو که وا کردی بخار میزنه ماکارونی ...

ینی حجم کم رو نیم ساعت بذارم بسه؟

سوال دیگم دارم ماکارنیم یکم حالت خمیری داشت یکمممم ها

ولی بابام گفت چون زیاد آبکش کردی اینطوری شده

دلیلش میتونه این باشه؟

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

سیب زمینی نگینی کن سرخ کن بذار کتار 

پیاز نگینی ریز خورد کن یه کم تفت خورد گوشت چرخ کرده رو بریز اگه با سویا میپزی نیم ساعت قبل با اب سرد خیس بده نمک بریز بعد نیم ساعت ابکش کن بریز با پیاز تفت بخوره کامل که سرخ شد سویا یا گوشت سیب زمینی رو قاطی مواد کن ۱دیقه باهم تفت خوردن رب گوشه ماهیتابه بزن سبک شد کلا هم بزن تا به خورد موادت بره رب بعد با نصف استکان اب سرد بریز بذار ابش کشبده بشه ابش ک کشیده شد ادویه بزن من فلفل دارچین زردچوبه میزنم زیرشو خیلی کم کن 

حالا ابجوش رو بریز تو قلبلمه یا اب از شیر اب بریز تو قابلمه ی کم ابلیمو اضافه کن قابلمه سیاه نشه اگه اب جوش ریختی که زردچوبه نمک روغن بریز تو اب اگ اب ریختی ک تو قابلمه ب جوش بیادبعد جوش اومدن اینارو اضافه کن ماکارونی رو بریز داخل قابلمه ۱۰تا ۱۵دیقه بمونه بعد دست بزن نرم شد ابکش کن روش اب سرد بگیر ته دیگ هرچی دوس داشتی بذار لایه لایع ماکارونی و‌مواد بریز و تامام 😂

همیشه رونق جان است طرح لبخندت❤️A❤️

اره فقط احساس میکنیم دم نمیکشه چون میترسم خمیر شه زود خاموش میکنم چند دقیقه بزارم دم بکشه؟؟

ببین ماکارونی رو حدودا ۴ دیقه تو آب جوش نگه دار بعد با آب سرد آبکش کن بعد کف قابلمه رو سبب زمینی یا نون بذار و ماکارونی رو با سس قاطی ون بریز داخلش با شعله کم بذار نیم ساعت بمونه نمیسوزه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن