2777
2789
عنوان

بلد نیستم ماکارونی بپزم یادم بدید🥲🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماکارونی رو. موقع پخت میذاری خیلی می جوشه

نذار زیاد بجوشه

هرچی زودتر برداری بهتره

الان دارم ماکارونی میپزم بعد از مدتها

اگه میخوای صبر کن نیم ساعت دیگه ابش بجوشه 

بعد تایم میگیرم و بهت میگم چقدر قل بخوره 

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

شما توی ابش وقای داره میپزه مگه روغن نمیریزیددهیچ کی نگفت روغن

دلیل ریختن روغن اینه که ماکارونی ها موقع پخت به هم نچسبن

من می ریزم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

روی بسته ماکارونی رو بخون

من خودم پیاز هلالی رو سرخ میکنم گوشت چرخ شده سرخ میکنم فلفل دلمه خلالی هم میریزم سرخ میکنم یکم بعضیا سیب زمینی سرخ کرده خلالی هم میریزن ادویه های لازم رو هم بریز

بعد به اندازه ای که کل موادم آغشته به رب گوجه بشه رب گوجه میزنم به موادم و سرخ میکنم تا خامی رب گرفته بشه 

بعدش هم نوشته روی بسته ماکارونی رو میخونم طبق همون ماکارونی رو میزارم رو آب 

مثلا یه قابلمه پر آب میزارم جوش بیاد نمک میریزم به اندازه کافی که نه شور بشه نه بی نمک ماکارونی هایی که از قبل خورد کردم تو ظرف ریختم به آب در حال جوش اضافه میکنم و سه چهار دقیقه میزارم تو آب جوش بمونه و در حین اینکه داره جوش میخوره مدام ماکارونی هارو هم میزنم این خیلی نکته مهمیه باید قاشقو قشنگ بزنی تو ماکارونی ها توی اون سه چهار دقیقه تا ماکارونی ها نچسبه به هم بعد سه چهار دقیقه ماکارونی هارو آب کش میکنم و خوب میشورم تا نشاسته ماکارونی برو اینم خیلی نکته مهمیه چون اگه اینکارو نکنی هم ماکارونی ها میچسبن به هم بعد کف قابلمه نون میزارم همراه با روغن میزارم روغن یکم جلز ولز کنه بعد ماکارونی هارو میریزم تو قابلمه مواد ماکارونی رو هم میزارم وسط ماکارونی و انقد هم میزنم تا مواد ماکارونی قشنگ به خورد ماکارونی بره بعدشم در قابلمه رو میزارم با شعله حدودا زیاد وقتی بعد هفت هشت دقیقه سر قابلمه رو که یکم برداشتم دیدم ماکارونی دود کرده گازو میزارم رو شعله کم یه چهل و پنج دقیقه میزارم بپزه 

ماکارونی رو من بلد نبودم درست کنم مادرشوهرم یادم داده اون اینجوری میپزه در ضمن همیشه هم از اون ماکارونی هایی استفاده میکنیم که خیلی باریکن 

من درست کردم سه چهار بار خوب در اومده بود اصلا ماکارونی ها نچسبیده بودن به هم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بستگی داره با چی درست کنی مواد خودم مثلا

سویا خیس میکنم 

بعد فلفل دلمه و قارچ ریز میکنم پیاز رنده میکنم اینارو سرتفت میدم بعد سویا رو میریزم تفت میدم بعد ادویه خوب میزنم بعد رب تقریبا زیاد میریزم اندازه البته بعد رب خوب تف میدم قاطی همونا

بعد یه دولیوان اب جوش میریزم میذارم تا خودش ابش کم بشه

قابلمه ک اب جوش و نمک داره ماکارانی رو میریزم توش تاجایی ک خیلی له نشه اما سفت هم نباشه یکم یکم مغز داشته باشه بعد ابکش

تو قابلمه روغن و ته دیگ میذاری بعد ماکارانی و سس ک اماده کردی میریزی میذاری دم بکشه

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

با لوبیا قرمز بپز خیلی عالی میشه

ما با عدس

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

گفتم لوبیا قرمز بریز، ریختی؟عالی میشه.یعنی قشنگ بجای ۲سال۲ قرن واست ماکارونی نمیخوره دیگه

نه عزیزم لوبیا قرمز نریختم ولی درست کردم شوهرم گفت عالیه🥲♥️