روی بسته ماکارونی رو بخون
من خودم پیاز هلالی رو سرخ میکنم گوشت چرخ شده سرخ میکنم فلفل دلمه خلالی هم میریزم سرخ میکنم یکم بعضیا سیب زمینی سرخ کرده خلالی هم میریزن ادویه های لازم رو هم بریز
بعد به اندازه ای که کل موادم آغشته به رب گوجه بشه رب گوجه میزنم به موادم و سرخ میکنم تا خامی رب گرفته بشه
بعدش هم نوشته روی بسته ماکارونی رو میخونم طبق همون ماکارونی رو میزارم رو آب
مثلا یه قابلمه پر آب میزارم جوش بیاد نمک میریزم به اندازه کافی که نه شور بشه نه بی نمک ماکارونی هایی که از قبل خورد کردم تو ظرف ریختم به آب در حال جوش اضافه میکنم و سه چهار دقیقه میزارم تو آب جوش بمونه و در حین اینکه داره جوش میخوره مدام ماکارونی هارو هم میزنم این خیلی نکته مهمیه باید قاشقو قشنگ بزنی تو ماکارونی ها توی اون سه چهار دقیقه تا ماکارونی ها نچسبه به هم بعد سه چهار دقیقه ماکارونی هارو آب کش میکنم و خوب میشورم تا نشاسته ماکارونی برو اینم خیلی نکته مهمیه چون اگه اینکارو نکنی هم ماکارونی ها میچسبن به هم بعد کف قابلمه نون میزارم همراه با روغن میزارم روغن یکم جلز ولز کنه بعد ماکارونی هارو میریزم تو قابلمه مواد ماکارونی رو هم میزارم وسط ماکارونی و انقد هم میزنم تا مواد ماکارونی قشنگ به خورد ماکارونی بره بعدشم در قابلمه رو میزارم با شعله حدودا زیاد وقتی بعد هفت هشت دقیقه سر قابلمه رو که یکم برداشتم دیدم ماکارونی دود کرده گازو میزارم رو شعله کم یه چهل و پنج دقیقه میزارم بپزه
ماکارونی رو من بلد نبودم درست کنم مادرشوهرم یادم داده اون اینجوری میپزه در ضمن همیشه هم از اون ماکارونی هایی استفاده میکنیم که خیلی باریکن
من درست کردم سه چهار بار خوب در اومده بود اصلا ماکارونی ها نچسبیده بودن به هم