2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیان نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4661 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی طبیعیه که هیچ تلاشی برای رفع مشکل نکنه؟فقط خیانت؟

والا عزیزم الان اقایون نمیدونم چه مرگشون شده.خدا لعنت کنه اونی که فیلمای خاک بر سری و ساخته.ذهن مردا رو خراب کرده ما زنا رو بیچاره کرده

والا عزیزم الان اقایون نمیدونم چه مرگشون شده.خدا لعنت کنه اونی که فیلمای خاک بر سری و ساخته.ذهن مردا ...

همسر منم گاهی اوقات میبینه و برام میفرسته میگه تو هم ببین.منذعصبانی میشم و ندیده پاکش میکنم میگم گناه میکنی کفاره داره دیدن این فیلما.میگه تو هم ببین یاد بگیر روش درست رابطه رو .تنوع رابطه رو.یه مدت که فانتزی هاشو رو من پیاده میکرد .دیگه پسش زدم .قهر کرد به درک.راحت شدم.الانم میگه تو لابد سرت جای دیگه گرمه بمن محل نمیدی.گفتم تو هر شب هرشب سیرمونی نداری من همون هفته ای یه بار یا ده روز یه بارم بزور فقط از سر وظیفه .وگرنه هیچ حس و انگیزه ای ندارم.شاید واسه داروهای آرامبخش باشه ولی حوصله ندارم.مرده شور این زندگی رو ببرن.کاش بمیرم راحت بشم

ببین شوهرت انقدر فیلم دیده واقعااا بیمار شده نظر من اینه اولاااا انقدر سرش شلوغ بشه که نتونه فیلم ببینه یعنی فرصت سربرآوردن نداشته باشه

دوم بشدت ببر زیر باز قرض تا ساعت ۱۲شب کار کنه

بفرست ورزش کنه

کافور تو غذاش بریز 

مدام ماست و دوغ و سردی زیاد بهش بده

تا خوب شه

این مریض شده

طلاق بگیری برگرده با هزار مریض برمیگرده

بخدا من اگه چنین شخصی داشتم نوکریش رو می کردم 

من چوب همین اخلاق های بد خانمم رو خوردم و هر روز در افسوسم که چرا و به کدام گناه باید بسوزم و بسازم ولی بازم بهش خیانت نکردم چون اعتقاد دارم اشتباهه 

ولی این اخلاق های شما قطعا لیاقت میخواد که ایشون و بیشتر ماها نداریم

نه معلومه که نمیمونن.شخصیت جذابی نداری عزیزم خودتو وقف بچه هات و شوهرت کردی و همین اهمیت ندادن به خو ...

خواهر من خیلی زیبا بود ولی شوهرش بهش خیانت کرد شدید

دوست فقط خداست اینان که میبینی مگسان دور شیرینی

نماز اول وقت یادتون نره 

مستند صوتی شنود رو گوش کنین اگه وقت کردین التماس دعا

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

اگه سرد باشه هیچ مشکی بوجود نمیاد ولی اگه گرم باشه سعی میکنه یا شمارو راه بندازه یا جای دیگه برطرفش میکنه و این باعث نمیشه شما ایرادی داشته باشین اینطوری تربیت شدین چه بسا اگه محیط تربیتتون عوض بشه ممکنه کاملا گرم بشین و این به مهارت طرفتون  بستگی داره که بتونه تغییراتی بدون اینکه شما متوجه بشین رو شما ایجاد کنه. سرد یا گرم بودن مزیتی نداره چه بسا راه رفتن در طبیعت میتونه برای خیلی از افراد کاملا کافی باشه. جاده زندگی همینطوریه شما خبر نداری ممکنه اخرش مسدود باشه، اگه مسدوده، میتونه بیشمار مسیر فرعی برای ادامه مسیر انتخاب کنه که اینجا شما میشی تصمیم گیرندش.

یه سایت هست به اسم میلی گلد که می تونین به صورت آنلاین و فیزیکی هر قدر که میخواین طلا بخرین.

حالا می تونین وقتی که ثبت نام کردین این کد معرف رو بزنین تا بهتون رایگان ۵ میلی طلا داده بشه:milli-danim

راستش منم اولش باورم نمی شد و شک داشتم تا اینکه امتحانی این ۵ میلی رایگان رو گرفتم و فروختمش و بعد تقریبا ۱۲ ساعت اومد به حسابم.

اگه بخواین می تونین سرچ کنین❤️

استارتر عزیز من تاپیک اخر شمارو خوندم چند صفحه اشو

بنظرم‌همسر شما حتما همزاد بدش فعال شده و اون وادارش میکنه به این افکار 

حتما پیگیری کنید

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍