2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتت کنه اصلا بفکر بقیه نیستی، شایدم خودت برای خودت مهم نباشی ، همون اول هم گفتم پستت رو پاک کن،

پاک نکردی 

میدونم تازه واردی بهوونه نیار 

بعدشم درسته شاید چیزی از سایت نمیدونی ولی میخواستم فقط پستای خودم تو تاپیک باشه که بتونم حذفش کنم 

حداقل به حرف من درسته کوچیکترم گوش میدادی شاید فرصت نبود دلیل بگم 😐😐

امضا ندارم فقط حضوری امضا میدم🤝🏻😁

خدا لعنتت کنه اصلا بفکر بقیه نیستی، شایدم خودت برای خودت مهم نباشی ، همون اول هم گفتم پستت رو پاک کن ...

امیدارم دعای قشنگت به خودت برگرده عزیزم

ضمنا بلد نیستم پاک کنم، بابد صبر کنی یاد بگیرم

امیدارم دعای قشنگت به خودت برگرده عزیزمضمنا بلد نیستم پاک کنم، بابد صبر کنی یاد بگیرم

بییییااا👍👍👍 

بی ادب دهه هفتادی 

اسکل باید بزنی رو سه نقطه 

چطور بلدی گزارش کنی اینو بلد نیستی 

دیگران دارن تحملت میکنن ، ان شاء الله زود تر بمیری راحت شن

بییییااا👍👍👍 بی ادب دهه هفتادی اسکل باید بزنی رو سه نقطه چطور بلدی گزارش کنی اینو بلد نیستی دیگر ...

مریدا جان عزیزم، به روانپزشک مراجعه کن. شاید بتونه بهت کمک کنه. واست قلب و روانی آروم آرزو میکنم عزیزم ❤️🙏🏼

خدا لعنتت کنه اصلا بفکر بقیه نیستی، شایدم خودت برای خودت مهم نباشی ، همون اول هم گفتم پستت رو پاک کن ...

پست هات رو خوندم

چقدر راحت به بقیه توهین میکنی 🙂

ایشالا که خدا کمک کنه بهت عزیزم که سلامت قلب پیدا کنی ❤️

مریدا جان عزیزم، به روانپزشک مراجعه کن. شاید بتونه بهت کمک کنه. واست قلب و روانی آروم آرزو میکنم عزی ...

شما هم روانپزشک شو حیفی تو خونه ، دستت تو جیب پدر مادرته 

حیف میشی جوون 😃😃😊😁

پست هات رو خوندمچقدر راحت به بقیه توهین میکنی 🙂ایشالا که خدا کمک کنه بهت عزیزم که سلامت قلب پیدا کن ...

نیگا همین دیگه 

منتظری یکی بیاد بگیرتت بری خونش دستت تو جیب اون باشه چون انقدر از بیکاری داری میمیری که میری پستام رو میخونی🤣🤣 

درضمن بی سواد بعد ۱۸ سال درس خوندن و ارشد داشتن (اگه ارشد نداری دلم برات میسوزه بخاطر کارشناسی بهت کار نمیدن) هنوز نمیدونی 

ایشالا یعنی نعوذ بالله خدا را به خاک سپردیم 

انشاالله یعنی خدا را ایجاد کردم (چون ریشه ن‌ش‌آ) به معنی پدید اومدن هست 

ان شاء الله درسته 

یعنی باور نمیکنم منی که هنوز سیکلم ندارم از تو بهتر میفهمم