2777
2789

روتین پوستی داشته باش 

کتاب بخون 

یک‌زبان جدید یاد بگیر

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شروع کن به یاد گرفتن یه زبان +یه هنر+یه ورزش یا یه ساز

درستم بچسب

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

حتما ورزش کن 

کتاب خوب بخون 

تفریح کن با دوستات وقت بگدرون 

سفر برو 

به پوستت برس 

بهداشت رو رعایت کن فیلم ببین به اندازه بخواب سعی کن روابطت رو گسترش بدی 

یکی دوتا مهارت پولساز یاد بگیر 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یه هنر می‌تونه سازم باشه 😊آفرین کامل گفتی

هنری ک راحت تر از ساز بتونی باهاش کسب درامد کنی 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

آشپزی رو کامل یاد بگیر 

هم غذاهای سنتی و هم فست فودی 

در حجم های زیاد یاد بگیر 

مثلا برنج آبکش دیگ پز 

ساندویچ برای حداقل صدنفر 

قورمه سبزی برای ۲۰۰ نفر

یه روزی میرسه که دعام میکنی 

هم موقع شوهرداری به دردت میخوره هم برای کار و درآمد مناسب 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اینو که حتما یاد میگیرم

هیچ چی بیشتر از آشپز حرفه ای بودن به درد یه خانوم نمیخوره 

بقیه ی کارها هم خوبن 

اما اولویت با همینه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره