2777
2789
عنوان

خودکشی🫠💔

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 30 پست
منم خیلی تحمل کردم ولی دیگه رسیدم ته خط دیگه جون ندارم

ببین با خودکشی چیزی درست نمیشه و فقط رفتی اونجا بیستر از اینجا عذاب میکشی نمیدونی چه گناه کبیره ایه چه پست و بی ارزش میشی نزد خدا پس بهتر نیست یکم دیگه تلاش کنی برا هدفات تا به ارامش برسی هم تو این دنیا خوب زندگی کنی هم اون دنیان خوب باشع؟

کاش یکی که خودکشی کرده میومد میگفت هیچ اشکالی نداره اگه خودتونو بکشین😭

زندگی پس از زندگی دیروز آدمی بود که خودکشی کرده بود نگاه کن فصل ۶ قسمت ۶

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین حرف نزن گلم همه ناخوشی دارن تو اولی یا اخریش نیسای درسته شاید درذت غیرقابل تحمل باشه من جات نی ...

صیرم تموم شده 

شاید اگه الان یکی مث شمارو داشتم هیچوقت کم نمیاوردم 

یکی که بگه من هستم غصه نخور 

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

زندگی پس از زندگی دیروز آدمی بود که خودکشی کرده بود نگاه کن فصل ۶ قسمت ۶

میدونم میدونم 

کاش اینطوری نبود کاش

چند ساله که میگم میرسه اون روز خوبم ولی کو؟امیدوارم همینی بشه که میگی🫠

اگه میخوای بمیری باید سخت تر زندگی کنی و اگه بخوای وارد راه دیگه ای بسی یا به چیزی برسی یه چیز ناخوشایندی باید تحربه کنی 

الان ببشتر از هرموقعه ای به یار بیار کیی ، چه چیزی ارت برمیاد؟ چکارا میتونی بکنی؟ ایندتو تصور کن و براش تلاش کن فردای ما ممکنه دردناک تاریم غم انگیز و بدترین باشه ممکنه بلغزیم و زمین بخوریم اما زمانی که شب در تیره ترین حالت ممکن باشه ستاره ها بیشتر میدرخشن و اگه ستاره ها خاموش شن اجازه میدیم ماه راه رو نشونمون بده و اگه ماه خاموش شد میزاریم صورت هامون نوری شن  و راهمونو نشونمون بدن ممکنه اینطور بنظر برسه که زندگی همیشه تاریک و درذناکه و ما همیشه تنها میمونیم اما شب قبل از طلوع اولین نور در تیره ترین حالت ممکن دیذه میشه خودتو دوست داشته باش و درباره خودت صحبت کن زندگی همیشه یه رنگ نیست زندگی ادامه داره بیا ضعیف نباشیم ..

الان ببشتر از هرموقعه ای به یار بیار کیی ، چه چیزی ارت برمیاد؟ چکارا میتونی بکنی؟ ایندتو تصور کن و ب ...

چقد خوبی شما 

خیلی حالم خوب شد 

مرسی از خوب بودنتون 🥹

صیرم تموم شده شاید اگه الان یکی مث شمارو داشتم هیچوقت کم نمیاوردم یکی که بگه من هستم غصه نخور

خب این خوبه که اینقد قوی بودی که خودت تحمل کردی من از طرف کسایی دلتو سکوندن معذرت میخوام و بهت میگم زندگی کن و لطفا دیگه به این کار فکر نکن باشه؟

خب این خوبه که اینقد قوی بودی که خودت تحمل کردی من از طرف کسایی دلتو سکوندن معذرت میخوام و بهت میگم ...

چشم🫠❤️

زندگی پس اززندگی روببین نظرت تغییرمیکنه

دیدم 

آرزومم اینه که کاش گناه کبیره نبود 

یا کاش خدا خودش میکشتمون و تمام