2777
2789
عنوان

چاق شدن با سنجد و نشاسته

118 بازدید | 12 پست

خیلی دلم میخواد ۵،۶کیلو چاق شم رون و صورتم قشنگ پر شه دلم نمیخواد قرص چاقی بخورم عوارض دارن بچه کوچیک دارم بسختی به خوراکم میرسم یه عده میگن پودر سنجد و شیر خوبه یه عده هم میگن نشاسته موندم کدومو بخورم لطفا اگه راهکاری یا تجربه ای دارین دریغ نکنین ممنون🥺❤️

خوردم بقیه بدن تغییر نکرد فقط شکم آوردم و تنبلی تخمدان گرفتم 😐

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

کم کم خوراکت رو زیاد کن

میوه بیشتر مخصوصا موز

آب پرتقال 

تخمه ها و خشکبار و مغزیجات بخور

باشگاه و ورزش ی جوری اگه میرفتی

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم خوراکت رو زیاد کنمیوه بیشتر مخصوصا موزآب پرتقال تخمه ها و خشکبار و مغزیجات بخورباشگاه و ورزش ی ...

وقت باشگاه ندارم بچم کوچیکه ۸ماهشه 

اشتهام کم شده برای اشتها چیکار کنم

کدومش؟

جفتش چون قند و کربوهیدرات زیادی بدن دریافت میکنه نتیجه اش میشه انباشته شدن چربی تو شکم و پهلو و اطراف تخمدان هات 

من خودم خیلی لاغرم راهی نیست که امتحان نکرده باشم خواهر 

جوانه گندم هم تاثیر نداره تبلیغات الکی

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

وقت باشگاه ندارم بچم کوچیکه ۸ماهشه اشتهام کم شده برای اشتها چیکار کنم

ببین من خودم دارم لاغر میکنم.ذره ذره از غذام کم میکنم اشتهامم زیاااده

شما باید برعکسش رفتار کنی دیگه ،ینی ذره ذره کم کم به غذاهات اضافه کنی،یکدفعه ای نمیشع.

من کالری شماری روزانه دارم تا کم و کمتر بشه

شمام کالری شماری کن ذره ذره زیاذش کن

بهترین راهه

و صبوررر باش 

۶ماه دیگه تاپیک میزنی میگه پر شدم

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

جفتش چون قند و کربوهیدرات زیادی بدن دریافت میکنه نتیجه اش میشه انباشته شدن چربی تو شکم و پهلو و اطرا ...

وای خیلی بده ک 

من چندروزه اشتهامم کم شده نمیدونم چمه🥲

ببین من خودم دارم لاغر میکنم.ذره ذره از غذام کم میکنم اشتهامم زیااادهشما باید برعکسش رفتار کنی دیگه ...

توکل بخدا 

آخه اشتهام خوب بود چن روزیه کم شده نمیدونم چم شده

توکل بخدا آخه اشتهام خوب بود چن روزیه کم شده نمیدونم چم شده

ناامید نشو من دیدم یه مورد تو شش ماه ده کیلو اضافع کرد 

غذا و خوردنی میدید فرار میکرد

بهش اصرار میکردی بخور گریه اش میگرفت 

الان همه چی رو با ولع میخوره

باید کم کم عادت کنی

وای خیلی بده ک من چندروزه اشتهامم کم شده نمیدونم چمه🥲

مولتی پیریناتال بخور مخصوص خانم های باردار و شیرده هست دکترا این مکمل رو میدن واسه باز شدن اشتها منم خوردم یمدت ولی چون حوصله نداشتم قطع کردم