2777
2789

سلام

از شدت بی پولی دارم میمیرم خواهشا نیاین بگین ما هم مثل تو هستیم و از این حرفا 

بابام بیکاره ولمون کرده رفته جای دیگه 

پول هیچی ندارم

حسرت کوچیک ترین چیزا به دلم مونده 

سر کارم میرم ولی هیچ چیزی نمیتونم واسه خودم بخرم‌ کارم همیشگی نیست

دیگه خسته شدم بریدم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته

۱۹

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
الله ب قلبت آرامش بده

تموم اطرافیانم وضع بد مالیمونو میزنن تو سرمون الله هم مثل کوه پشتشونه

مادرت سرپرست خانوار هست 

ببین نهادی، موسسه خیریه ای جای نیست عضو بشین حداقل یه کمک خرجی بده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
الان مشکلت اینجا حل میشه؟

فقط خواستم درد و دل کنم همین

خب عزیزم یکار خوب پیدا کن یا یه مهارت یاد بگیر

اگه تاپیکو خونده باشی گفتم کار دارم ولی نمیتونم دائم برم وگرنه به عقل خودم رسیده بود 

مادرت سرپرست خانوار هست ببین نهادی، موسسه خیریه ای جای نیست عضو بشین حداقل یه کمک خرجی بده

قبول نمیکنن

درکت میکنم عزیزم.. دنیا بیرحمه و هرچی ضعیف تر باشی بیشتر تو سرت میزنه.. فقط سعی کن روحیت قوی باشه ک ...

انقدر تحمل کردم دیگه نمیتونم

اطرافیانم همینو دست گرفتن و مسخره میکنن