بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂والا بلا راست میگم از سر تنهایی و فشار میرن سمت دخترا
شاید نسل دهه هشتادی ها پسراشون اینجور باشن ولی من ده هفتادی هستم میفهم تعهد یعنی چی
اون موقع سرباز بودم با یه دختره بودم فقط هنوز یادمه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
من دیدم طرف سرباز بود ب دوستم قول داده بود ازدواج کنن فوت شد وقتی رفت نگاه کرد دید 5تا دختر دارن گری ...
این دیگه gem tv بوده 😐
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .
اوخی اینم که میگم دهه 80 نبود قسمتت نبوده بهترشو پیدا میکنی ایشالا
مرسی خانم
تشکر از دعاتون