2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂والا بلا راست میگم از سر تنهایی و فشار میرن سمت دخترا

شاید نسل دهه هشتادی ها پسراشون اینجور باشن ولی من ده هفتادی هستم میفهم تعهد یعنی چی

اون موقع سرباز بودم با یه دختره بودم فقط هنوز یادمه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اخه خودم سرباز بودم اون موقع فقط با یه دختر خدا شاهده حرف میزدم نمیدونم چرا همه رو با یه چوب میزنن

من دیدم طرف سرباز بود ب دوستم قول داده بود ازدواج کنن فوت شد وقتی رفت نگاه کرد دید 5تا دختر دارن گریه زاری میکنن براش استوری میزارن...😂

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

من دیدم طرف سرباز بود ب دوستم قول داده بود ازدواج کنن فوت شد وقتی رفت نگاه کرد دید 5تا دختر دارن گری ...

این دیگه gem tv بوده 😐

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ازدواج کردی باش؟

نه از خدمت که اومدم پدره شوهرش داده بود

وضع خانوادکیشون بد بود

با یه بازاری ازدواج کرد

اسمش فاطمه بود 💔

این دیگه gem tv بوده 😐

بخداااا پرامون ریخت منو دوستم بخاطرش چقدر گریه کردیم وقتی فهمیدیم با چندنفر همزمان بوده اعصابمون خورد شد😂😂

نه از خدمت که اومدم پدره شوهرش داده بودوضع خانوادکیشون بد بودبا یه بازاری ازدواج کرداسمش فاطمه بود � ...

اوخی اینم که میگم دهه 80 نبود قسمتت نبوده بهترشو پیدا میکنی ایشالا

اوخی اینم که میگم دهه 80 نبود قسمتت نبوده بهترشو پیدا میکنی ایشالا

مرسی خانم

تشکر از دعاتون