2777
2789

تو رو خدا راهنمایی کنید 

فیلر بعد ۲ سال شایدم کمتر اثرش می‌ره ولی چربی دیگه میمونه ب همین خاطره می‌خوام چربی بزنم 

کسی انجام داده 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

برای تزریق چربی صورت باید به پزشکی مراجعه کنی که تو این زمینه تخصص و تجریه ی زیادی داشته باشن من خودم دکتر احمد قوچانی خیلی قبول دارم و برای انجام کارهای زیباییم به ایشون مراجعه میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنت کمبود نداره مشکل هورمونی نداری مقاومت به انسولین نداری؟

نه ارثی هست 

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

برای تزریق چربی صورت باید به پزشکی مراجعه کنی که تو این زمینه تخصص و تجریه ی زیادی داشته باشن من خود ...

می‌خوام اصفهان برم چون نزدیک 

عزیزم من فیلر زدم ولی سیاهی هست هنوز بنظرت چکار کنم چ راه حلی داری؟از شما خیلی گود و سیاهه؟

من خیلی گو سیاه بله 

میگن تزریق چربی خوبه