2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم انقد حرصم داد

424 بازدید | 17 پست

همیشه اذیتم می‌کنه هرجا بریم تیکه میندازه دهن کجی می کنه الان به شوهرم میگم نمی‌خوام عید برم خونش یعنی می‌خوام باهاش قطع رابطه کنم شوهرم میگه پس منم خونه فامیلای تو نمیام ، وقتی طرف به من بی احترامی می‌کنه چرا برم خونش؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همون یه رفت و برگشت دهن کجی می‌کنه بهم

بکنه ، تو داری بخاطر رضای همسرت میری ، که اونم برای زضای تو بیاد خونه اطرافیانت ! این یک بار دهن کجی ارزشی نداره 🫠

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

برو اما سنگین باش

وقتی باهاش حرف نمی‌زنم یعنی قهرم بازم تیکه میندازه 

مثلا اوندفعه توی جمع باهاش حرف نمی‌زنم یه دختری هم دوستشون بود دعوت بود دختر خوبی بود بعد به من تیکه مینداخت که اونموقع که دنبال دختر برای داداشم یعنی شوهر من بودیم پیدا نمی‌کردیم 

مگه چی میگه بهت؟

وقتی باهاش حرف نمی‌زنم  یعنی قهرم بازم تیکه میندازه 

مثلا اوندفعه توی جمع باهاش حرف نمی‌زدم یه دختری هم دوستشون بود دعوت بود دختر خوبی بود بعد به من تیکه مینداخت که اونموقع که دنبال دختر برای داداشم یعنی شوهر من بودیم پیدا نمی‌کردیم 

وقتی باهاش حرف نمی‌زنم یعنی قهرم بازم تیکه میندازه مثلا اوندفعه توی جمع باهاش حرف نمی‌زنم یه دختری ه ...

بزار هرچی میخواد بگ تو محل‌ش نده بشین چیز میز بخور بعدم ب شوهرت بگو خسته ایی بیارد خونه زودتر