2789
چراااااا من از عصري دارمً ميخونم 😂😂😂 من تهرانم البته هنوز مال من باز نشده همچنان يواشكي ميرم  ...

میزنمتا میگم الان اخبارگفت

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشهد رو کجا گفتن خانوما بیاین بگین. اخبار استان چیزی نگفت که

من تو تل گرام دیدم مدارس پیام دادن به خاطر الودگی تعطیله 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

حتی دوره دبیرستان هم تعطیله

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیز دلم کنجدتون خوبه؟ 

اره  خدا روشکر فعلا که خوبه 

من تو تل گرام دیدم مدارس پیام دادن به خاطر الودگی تعطیله 

آلودگی رو میدونم امروز تعطیل بودیم . اما فردا رو اخبار استان خراسان نگفت . بچه م با گریه خوابید دوست داشت مثل شبای تعطیلی بیشتر بیدار باشه و ساعت ۹ نخوابه😁

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))