2777
2789
عنوان

پسری که دوسش دارم درونگراس

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 68 پست
واقعا حقش یه دختر خوبهنمی‌دونم اصلا بهش بگم یا نه ،اخساس میکنم لیاقت داره با یه آدم خوب زندگی کنه

دختر ب خوبیه تو

بهتر از تو مگه میتونه پیدا کنه اعتماد داشته باش اصلا چ معلوم اون لیاقت تورو داره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

والا من خودم درون گرام کسی رو دوسش داشته باشم از همه وجودم براش مایه میزارم فقط بحث اینه با هر کسی حال نمیکنم این موضوع ربطی به سرد بودن توی رابطه نداره اگه دوست داشته باشه خیلیم بهت ابراز علاقه میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درونگرا ها خیلی دوست و آشنا ندارنولی با همون تعداد کمی ک برای خودشون انتخاب کردن پیوندشون عمیقه

دقیقااا ،دیدم دور و بریاش چجوری هستن

تو دانشگاه خیلی کمکم میکنه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نه تو دانشگاه بهش میگمآدمای درونگرا تو رابطه سرد هستن؟

ن چ ربطی داره ب گرم بودن 

من دردنگرام ولی خیلی گرمم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
نکن این کارو زننن😂😂

🥴💔

خ چه کنم،۱۹سال بیشتر ندارم ،با اولمه خیلی از یکی خوشم اومده 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

🥴💔خ چه کنم،۱۹سال بیشتر ندارم ،با اولمه خیلی از یکی خوشم اومده

اسمت سمیراس درسته؟

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

درونگرا با شخصیت باشه نه خیلی هم خوبه ولی درونگرای لوی و بی شخصیت باشه فاتحت خوندس مستقیم نگو نخ بده

ینی بی شخصیت باشه چجوریع؟

ببین خیلی پسر خوبیه ،کلا احترام طرف مقابل رو داره ،مثلا تو جمع حواسش هست چه سنایی هستن درمورد وی صحبت کنه ،ولی تو گروه حرفای زشت میزنن🫣این سعی میکنه کمتر تو این بحثها شرکت کنه

اسمت سمیراس درسته؟

با توجه به تاپیک و اسمت و سنت خیلییی شبیه یه بنده خدایی😭😂

خواهرم سنت کمه ها ...

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

نگو الان بهش

چرا؟

چه الان چه بعد ماه رمضون چه درونگرا و چه برونگرا 

به نظرم عزت نفس و شخصیت خودتو حفظ کن و هیچوقت به هیچ پسری نگو بهش علاقه داری

بهترین هم که باشی لهت میکنن

گر دوْر فلک این همه نامرد نِمیبود     در جمجمه ی شیر شغال آب نمیخورد 

نه تو دانشگاه بهش میگمآدمای درونگرا تو رابطه سرد هستن؟

درونگرا کافیه اونی که باید،کنارش باشه، اون وقته که میشه یه برونگرا دیوانه پر از احساس

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

ینی بی شخصیت باشه چجوریع؟ببین خیلی پسر خوبیه ،کلا احترام طرف مقابل رو داره ،مثلا تو جمع حواسش هست چه ...

درونگرا ها کلا زیاد تو بحثا شرکت نمیکنن ربطی به ادب نداره ابجی...ولی بازم...

ینی بی شخصیت باشه چجوریع؟ببین خیلی پسر خوبیه ،کلا احترام طرف مقابل رو داره ،مثلا تو جمع حواسش هست چه ...

بد یعنی اینکه لوس باشه 

و بی منطق 

و کینه ای 

وقتی این خصلتارو داشته باشه راجبشونم حرف نزنه میشع نور علی نوررر

به عنوان درون گرا میگم

درون گرا ها یه دایره ارتباطی کوچیک دارن 

که پیش اونا از صد تا برون گرا برون گرا ترن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم